Detroit Groove Gang objavio album ‘Gotta Feel Live’

Album je snimljen 12. prosinca 2018. u Vintage Industrial u suradnji sa Juda Recordsom, album sadrži 8 pjesama i predstavlja najbolje što Detroit Groove Gang radi, a to je svirka uživo.

Detroit Groove Gang ‘Gotta Feel Live’

“Uz stare hitove poput “Turn Down The Lights” i “Sacred Moonlight”, Detroit Groove Gang je pojačan brass sekcijom (Per Que na trubi, Mister M a.k.a. Saxy Slim na saksofonu i Rocco Brassiliano na trombonu) i predstavio u novome aranžmanu pjesme “Motor City Funk” i “Gotta Feel Fine”. Za ovo posebno izdanje originalnoj postavi još su se priključili Mylo i Brother Peace na bubnjevima te Niksha the Hound kao prateći vokal. Fantom Studio Production zaslužan je za postprodukciju snimke, a Tompa za samo snimanje.

Album se može preslušati na Youtube kanalu, dok je besplatan download moguć na bandcamp stranici DGG-a: “Play it loud and smoke it hot!”

Objavu albuma Gotta Feel Live Detroit Groove Gang je već proslavio koncertom u Zagrebu, a na redu su 16.11. Zadar (D8 Rock Cafe) i 30.11. Ljubljana (Orto Bar).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X