‘Dig It’ – novi singl i spot zagrebačke grupe Achromatic Attic

Riječ je o pjesmi s nadolazećeg trećeg EP-a imena ‘Can You Dit It’.

  •  
  •  
Achromatic Attic
Achromatic Attic

“Pjesma govori o lažnim i prijetvornim ljudima koji nas, kako god bilo, u životu okružuju”, objašnjavaju iz benda Achromatic Attic. Spot je djelo talentiranog mladog umjetnika Roka Crnića. EP “Can You Dig It” će izaći tijekom listopada, a sadrži četiri pjesme. EP “Can You Dig It” će izaći tijekom listopada, a sadrži četiri pjesme. EP je sniman u kućnom studiju, a miks i master djelo su, kao i svih godina, producenta Marka Mrakovčića.

Achromatic Attic je alternative/garage rock bend iz Zagreba osnovan 2009., a u trenutnom sastavu svira od travnja 2010. godine. Bend čine Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi). Tijekom posljednjih 6 godina bend je ostvario mnoge uspjehe i zapažene nastupe u električnom i akustičnom izdanju kako u zemlji tako i u inozemstvu. Izdvojit ćemo nastupe na Inmusic i SuperUho festivalima te otvaranje za Manu Chao. Do sada je bend objavio dva EP-a (Glassy Sweeper – 2013., Wondering Why – 2014.), a nadolazećim EP završit će se planirana trilogija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X