‘Zvizdan’ treba (i) vašu pomoć

Samo vaši glasovi dijele nagrađivani film Dalibora Matanića od još jednog prestižnog priznanja – Nagrade publike Europske filmske akademije (EFA) za koju ove godine konkurira 12 najpopularnijih europskih naslova, među kojima su i posljednji film o Jamesu Bondu ‘Spectre’ u režiji Sama Mendesa i Dankinja Toma Hoopera.

'Zvizdan'
‘Zvizdan’

Glasati se može narednih 9 dana (do 31. listopada), a sve što je potrebno jest kliknuti ovdje, odabrati “Zvizdan” i lansirati ga u društvo uvijek rado gledanih naslova kao što su Almodóvarov “Vraćam se”, Benignijev “Život je lijep”, Jeunetova “Amelie” i Boyleov “Milijunaš s ulice”, koji su već ovjenčani ovom prestižnom nagradom.

Svi sudionici glasovanja imaju priliku osvojiti i nagradno putovanje – odlazak u europsku prijestolnicu kulture 2016., poljski grad Wroclaw, gdje se 10. prosinca dodjeljuju nagrade za ovogodišnja postignuća u europskom filmu.

Zato informirajte mame i tate, bake i djedove, prijatelje, bliske i daleke rođake, podijelite link i smjestite “Zvizdan” u društvo europskih velikana.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X