Digitalno objavljen split album bendova Bijes zdravog razuma i Nula

Danas je objavljen ‘Šplit (ako može šport, može i šplit)’, zajednički album dvaju prijateljskih HC/punk bendova, Bijes zdravog razuma i Nula.

Bijes zdravog razuma i Nula ‘Šplit’

“Šplit” je originalno izdan na vinilu i audio kazeti sada već davne 1995.godine. pod okriljem etikete Humanita Nova. Digitalni download sadrži knjižicu s tekstovima (32 stranice) koju su ilustrirali danas među najprepoznatljivijim domaćim tattoo majstorima, Zele (Tattoo studio Zagreb) i Buncek (Tattoo studio Gandalf).

Premijerno digitalno izdanje prve DIY ploče novije hrvatske povijesti. U doba originalnog objavljivanja krasila ju je titula prve, totalno nezavisne, samoizdate ploče na ovim prostorima. U nemogućim okolnostima ratnih vremena prvi tiraž ploče je rasprodan brzinom svjetlosti kanalima europske underground mreže. Ubrzo nakon toga uslijedilo je rasprodano reizdanje u ukupnoj nakladi od 1000 primjeraka te je u istoj nakladi rasprodano i izdanje na audio kazeti. Od kraja prošlog stoljeća, osim što je antologijsko ovo izdanje slovi kao raritet.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X