Podijelili smo ulaznice za koncert Denisa Kataneca u Melinu

Koncert će se održati 22. veljače.

Klinika Denisa Kataneca na proslavi rođendana Radio Tvornice u Tvornici kulture (Foto: Vedran Metelko)

“Zvučni zid” će tijekom 2024. neke od bendova sa kompilacije predstaviti uživo, pa nam tako u Melin dolazi Denis Katanec koji će ovom prilikom promovirati i dva aktualna izdanja na kojima se nalazi. Navedenu kompilaciju “Zvučni zid”, te potpuno friško vinilno izdanje novog albuma Klinike “Kao Zao Kor”.

Ovom prilikom Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Odgovor na pitanje: Kojeg kantautora sluša Denisov psihijatar iz pjesme s albuma ‘Kao zao kor’? glasio je Elliotta Smitha a dobitnice su Lara Mitraković i Marta Vukoja.

Denis Katanec zagrebački je kantautor i pokretač bendova Felon, DK Okanagan LTD, te recentne Klinike Denisa Kataneca. Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III”, solo album “Pejotl”, “Sve moje Laurie” sa bendom DK Okanagan LTD, te četiri albuma sa Klinikom “Nikta Zorja”, “Rode”, “Jada Jada” i “Kao Zao Kor.

Kompilacija “Zvučni zid” svojevrsni je nastavak Porinom nagrađenog izdanja “Zagreb Calling” koje je 2021. prikazalo presjek alternativne scene glavnog grada.

Na novoj, dvostrukoj ploči “Zvučni zid”, također nominiranoj za ovogodišnji Porin, koncept je proširen na cijelu Hrvatsku, a album osim petnaest drugih izvođača predstavlja i deset klubova diljem zemlje koji podržavaju alternativnu scenu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X