Podijelili smo 2×2 ulaznice za koncert Svadbasa

Svadbas ovog vikenda uzastopno nastupa dva dana u zagrebačkom Ksetu. Mi smo podijelili 2×2 ulaznice za nedjelju.

Svadbas (Foto: Nino Šolić)

I dok njihov aktualan singl ‘Tvoja’ osvaja vrhove top lista diljem države grupa Svadbas objavljuje datume njihovih dugoočekivanih koncerata. U subotu 12. i nedjelju 13. svibnja s početkom u 21 sat Svadbas će u klubu KSET odsvirati prve solo koncerte u Zagrebu nakon objave iznimno hvaljenog albuma “Još”.

“Još” se spremao protekle 3-4 godine. Isto toliko vremena Svadbas nisu odsvirali samostalan koncert u Zagrebu. Kratki nastupi na Pozitivnom koncertu i u Malom pogonu dali su publici “okus” novih pjesama u čiju studijsku kvalitetu su se svi mogli uvjeriti nakon 15. veljače. Album je u ovo kratko vrijeme koliko je vani uhvatio sjajne kritike i vrh domaće top liste prodaje, a singl “Tvoja” se brzinski probija među najjače singlove 2012. godine, a trenutno zauzima prvo mjesto domaće top liste Hrvatskog radija.

Za premijeran cjelovečernji nastup odabran je KSET. “KSET volimo iz dva razloga. Prvi jer nam odgovaraju manje, prisnije svirke zbog kontakta s publikom, a drugi zato što klub ima dugu i bogatu tradiciju” – izjavili su pritom Svadbas.

Naravno, osnovu koncerata činiti će pjesme s novog albuma. Već na promotivnoj svirci u Malom pogonu publika je, osim na znane “Tvoja”, “Daj” i “Gubimo”, odlično reagirala na prve live izvedbe “10 dana”, “Glas u ušima” i “Sve što trebaš” te posebno na naslovnu “Još”, pa će biti zanimljivo vidjeti kakva je reakcija publike sad kad im je album puno poznatiji.

Uz nove skladbe Svadbas će odsvirati one najpoznatije iz 15 godina karijere benda poput “Pričaj mi o ljubavi”, “Nitko nije siguran”, “Crveno”, “Treblebass”, “Tko to zna”, “Jug”, “Ospice”, “Umorne usne” i “Više nije važno”.

Vrata KSET-a i u subotu i u nedjelju otvorit će se u 21 sat, dok će koncerti oba dana započinjati u 21:30.

Odgovor na pitanje: Na kojem albumu grupe Svadbas se nalazi pjesma “Amerika”? glasi “Jug”, a po dvije ulaznice za koncert u nedjelju su osvojili Damir Silov i Leo Jerkić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X