Podijelili smo 2×2 ulaznice za večerašnji koncert Rebel Stara u Vintageu

Bropotezna nagradna igra.

Rebel Star u Dva Osam na proslavi rođendana portala Ravno do dna (Foto: Vedran Metelko)

Rebel Star večeras stiže u Vintage Industrial Bar na valovima novog albuma “Sedmo nebo”. Ulaznice su u prodaji.

Portal Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na na pitanje: “Sedmo nebo” je koji po redu album Rebel Stara?  glasi: sedmi album, a ulaznice su osvojili Rudolf Gotal i Boris Vuković.

Rebel Star je ideja nastala nastala 2006. godine u Sent Andreji pored Budimpešte. Milan Glavaški, autor muzike i tekstova iza sebe ima bogato muzičko iskustvo iz Eve Braun i Popcycle. Nakon povratka iz Amerike 2005. odlučuje da napravi studio u kom će moći da postavi sebi i publici pitanja kojima se pop mejnstrim retko bavi. Pitanja o životu i smrti, početku i kraju, odrastranju i starenju, prijateljstvu i razdoru odgovore dobijaju i melodiji i poeziji već petnaest godina.

Rebel Star bend je velika grupa suradnika, “pleme u kom su svi bitni” i zajednica kroz koju je prošlo dvadesetak muzičara iz sedam zemalja. U novoj i najraskošnijoj postavi do sada Rebel Star je šestočlani bend stacioniran u Zagrebu sastavljen od vrsnih hrvatskih i srpskih muzičara: Zvonka Obajdin (Svemir, Sjeverozapad) na klavijaturama, Daniel Rodik na gitari i lap steelu (Svemir, Undo, Skaramuži), Ernest Džananović na bubnju (Kristali, Presing, Bitipatibi), Goran Ritoša na basu i Milan Glavaški vokal i gitara (Eva Braun, Popcycle, Rebel Star). Bend ima kompleksnu produkciju i uspeva da zadrži integritet vrhnuske svirke dok prolazi kroz rok, amerikanu i indie žanrove u jednom dinamičnom setu.

Vrata 20:00
Koncert 21:30
Ulaznice: 08,00 € / 12,00 € u Dirty Old Shop (Tratinska 34) i VIB & Grif (Savska 160)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X