Podijelili smo 3×2 ulaznice za koncert Bajage na Šalati

Bajaga i Instruktori održat će veliki open air koncert u Zagrebu u subotu, 8. lipnja na Šalati. Mi smo podijelili 3×2 ulaznice.

Bajaga

“Nikad do sada nismo svirali na Šalati. Drago mi je da je konačno kucnuo čas za to, pogotovo što je to prostor na otvorenom i odličan je za rokenrol. Pomalo podseća na naš Tašmajdan. Inače, na ovoj turneji “Daljina, dim i prašina” uglavnom sviramo otvorene prostore. Zagrebačka publika nas je uvek sjajno primala. Nismo skoro svirali u Zagrebu, a pošto sada imamo novi album “Daljina, dim i prašina” , eto odličnog povoda da posle dužeg vremena odsviramo veliki zagrebački koncert. Šalata će biti veoma blizu i našeg velikog beogradskog koncerta. Spremamo se ozbiljno za oba koncerta, tako da ćemo na Šalati biti u top formi. I naravno biće dosta iznenađenja.” – rekao je Bajaga.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji studijski album Bajage i Instruktora? glasi: “Daljina, dim i prašina”, a po dvije ulaznice su dobili: Renata Novaković, Željka Frančić i Berislav Mance. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu na Šalatu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X