Podijelili smo 3×2 ulaznice za koncert Bajage na Šalati

Bajaga i Instruktori održat će veliki open air koncert u Zagrebu u subotu, 8. lipnja na Šalati. Mi smo podijelili 3×2 ulaznice.

Bajaga

“Nikad do sada nismo svirali na Šalati. Drago mi je da je konačno kucnuo čas za to, pogotovo što je to prostor na otvorenom i odličan je za rokenrol. Pomalo podseća na naš Tašmajdan. Inače, na ovoj turneji “Daljina, dim i prašina” uglavnom sviramo otvorene prostore. Zagrebačka publika nas je uvek sjajno primala. Nismo skoro svirali u Zagrebu, a pošto sada imamo novi album “Daljina, dim i prašina” , eto odličnog povoda da posle dužeg vremena odsviramo veliki zagrebački koncert. Šalata će biti veoma blizu i našeg velikog beogradskog koncerta. Spremamo se ozbiljno za oba koncerta, tako da ćemo na Šalati biti u top formi. I naravno biće dosta iznenađenja.” – rekao je Bajaga.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji studijski album Bajage i Instruktora? glasi: “Daljina, dim i prašina”, a po dvije ulaznice su dobili: Renata Novaković, Željka Frančić i Berislav Mance. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu na Šalatu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X