Podijelili smo 4 ulaznice za koncert Zorana Predina

Kultni slovenski kantautor Zoran Predin nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture danas u subotu, 23. studenog. Ravno do dna je podijelio 4 ulaznice.

Zoran Predin - Kosa boje srebra

Zoran Predin i zagrebačka publika oduvijek su imali poseban odnos. Poznati slovenski glazbenik i književnik, nekada lider benda Lačni Franz, a poslije uspješan solo izvođača uvijek je rado viđen gost u svim svojim glazbenim inačicama.

U karijeri koja traje više od tri desetljeća Zoran Predin je objavio 32 albuma, a ovih dana najavljuje novi, “Kosa boje srebra” koji će se u prodaji pojaviti sredinom listopada. Album je ime ponio po pjesmi koju je Predin objavio prije nekoliko mjeseci i posvetio svojoj prijateljici Margiti Stefanović, ikoni novovalne scene i preminuloj klavijaturistici EKV-a.

Na 11 novih pjesama uposlen je poznati slovenski producent Iztok Turk (Videosex) na čiju je elektronsku podlogu Zoran Predin Quartet dodao puno magije, “poetike, erotike i potrebnu dozu crnog humora”, kako je nedavno izjavio medijima.

Koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture 23. studenog bit će izvrsna prilika, osim provjerenih Predinovih uspješnica, premijerno poslušati i pjesme sa novog albuma “Koja boje srebra”.

Točan odgovor na pitanje: Koliko albuma je do sada objavio Zoran Predin? glasi: 32 albuma, a po jednu ulaznicu za večerašnji koncert u Tvornici kulture dobili su: Boran Mitrović, Valentina Bunić, Anita Barišić i Lela Doronjski. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u dvoranu.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X