Zebra Dots predstavili pjesmu ‘Pokvareni telefon’

Dok je album verzija pjesme ‘Outta My Mind’ svoje mjesto našla na albumu ‘Walking On A Chance’ (Universal Music), studijska verzija pjesme ‘Pokvareni telefon’ je u petak po prvi put predstavljena publici.

Zebra Dots

“Pokvareni telefon je naša jedina stvar na hrvatskom jeziku i, iako nije završila na albumu, volimo ju svirati uživo i s vremenom je logično bilo objaviti i studijsku snimku. Sad više ne bi trebalo više biti zabune oko toga da smo “domaći” bend. ” rekao je Koolade, autor i teksta pjesme koja govori o intenzivnoj komunikaciji između članovoa brojnog benda koja, nerijetko, završava  kaotično i uz smijeh – klasični pokvareni telefon efekt!

O pjesmi “Outta My Mind” Koolade kaže “Osobnog je karaktera i teško mi je o njoj govoriti detaljnije. Govori o frikavanju radi nedovršene romanse. Obično nisam takav, ali riječi pjesme  sam na neki način izbacio iz sebe kako bih kanalizirao frustraciju (…). Teško je ne komunicirati o tome, ali i bolje – nije bilo suđeno,  život te stavi u poziciju s kojom se ego ne može pomiriti, ali na kraju ego shvati. Tako da, pjesmu je pokrenula ljubavna frustracija, ali se na kraju realizirala kao vesela, plesna ljubavna pjesma. Duet u kojem Saša i ja svojim vokalnim dionicama vodimo razgovor – na kraju je pjesma dobila novi kontekst iako je u početku bila jednosmjerna emotivna frustracija”.

Njihova ljetna i jesenska satnica vrlvila je brojnim nastupima, uglavnom Slovenijom, i dodatno utabala njihov impresivan koncertni show. U iščekivanju datuma unutar kojih će se uživo predstaviti i široj hrvatskoj publici, vjernim i budućim fanovima predstavljamo dvostruko singl izdanje “Outta My Mind / Pokvareni telefon” koji je od danas digitalno (i ekskluzivno) dostupan na Deezeru. Digitalnom izdanju singlova smo pridružili  Kooladeov Club Mix i Femi Temowo Remix pjesme “Outta My Mind”.

Poslušajte: Outta My Mind/Pokvareni Telefon – eSingle

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X