Zebra Dots predstavili pjesmu ‘Pokvareni telefon’

Dok je album verzija pjesme ‘Outta My Mind’ svoje mjesto našla na albumu ‘Walking On A Chance’ (Universal Music), studijska verzija pjesme ‘Pokvareni telefon’ je u petak po prvi put predstavljena publici.

Zebra Dots

“Pokvareni telefon je naša jedina stvar na hrvatskom jeziku i, iako nije završila na albumu, volimo ju svirati uživo i s vremenom je logično bilo objaviti i studijsku snimku. Sad više ne bi trebalo više biti zabune oko toga da smo “domaći” bend. ” rekao je Koolade, autor i teksta pjesme koja govori o intenzivnoj komunikaciji između članovoa brojnog benda koja, nerijetko, završava  kaotično i uz smijeh – klasični pokvareni telefon efekt!

O pjesmi “Outta My Mind” Koolade kaže “Osobnog je karaktera i teško mi je o njoj govoriti detaljnije. Govori o frikavanju radi nedovršene romanse. Obično nisam takav, ali riječi pjesme  sam na neki način izbacio iz sebe kako bih kanalizirao frustraciju (…). Teško je ne komunicirati o tome, ali i bolje – nije bilo suđeno,  život te stavi u poziciju s kojom se ego ne može pomiriti, ali na kraju ego shvati. Tako da, pjesmu je pokrenula ljubavna frustracija, ali se na kraju realizirala kao vesela, plesna ljubavna pjesma. Duet u kojem Saša i ja svojim vokalnim dionicama vodimo razgovor – na kraju je pjesma dobila novi kontekst iako je u početku bila jednosmjerna emotivna frustracija”.

Njihova ljetna i jesenska satnica vrlvila je brojnim nastupima, uglavnom Slovenijom, i dodatno utabala njihov impresivan koncertni show. U iščekivanju datuma unutar kojih će se uživo predstaviti i široj hrvatskoj publici, vjernim i budućim fanovima predstavljamo dvostruko singl izdanje “Outta My Mind / Pokvareni telefon” koji je od danas digitalno (i ekskluzivno) dostupan na Deezeru. Digitalnom izdanju singlova smo pridružili  Kooladeov Club Mix i Femi Temowo Remix pjesme “Outta My Mind”.

Poslušajte: Outta My Mind/Pokvareni Telefon – eSingle

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X