Podijelili smo ulaznice za film Bambi Molestersa

Za 19. prosinca zakazana je kino projekcija filma ‘A Night In Zagreb’ grupe The Bambi Molesters. Podijelili smo 2×2 ulaznice za projekciju u zagrebačkom Movieplexu i 1×2 ulaznice za projekciju u splitskom Cineplexxu.

The Bambi Molesters - A Night In Zagreb

Kino Projekcija prvog koncertnog filma grupe The Bambi Molesters ‘A Night in Zagreb’ dogodit će se 19. prosinca u Movieplexu (Centar Kaptol u Zagrebu) i Cineplexxu (City Centar One u Splitu) s početkom projekcije u 20:00 sati.

Početkom ove godine The Bambi Molesters su se otisnuli na mini turneju diljem Hrvatske i Slovenije, u sklopu koje im je zagrebačka pozornica Teatra &TD poslužila kao platforma na kojoj će snimiti svoj prvi live album.

Film u režiji Marca Littlera, gledatelja će na nešto manje od dva sata (s tim da je kino projekcija ipak nešto kraća) iz kućnog ambijenata odnijeti u energičan, precizno uigrani i savršeno odigran glazbeni film noir u kojem žive entuzijasti The Bambi Molesters. Kino projekcija fima “A Night in Zagreb” zakazana za 19. prosinca bit će ujedno i dan kada će izdanje biti po promotivnim cijenama pušteno u prodaju u prostorijama Movieplexa i Cineplexxa. Prodaja se dan kasnije seli u Dancing Bear CD shopove (Zagreb – Gundulićeva 7, Split – Dioklecijanova 6 i Osijek – Trg A. Starčevića bb). Nakon projekcije filma u Zagrebu bit će organizirano mini promotivno druženje fanova s bendom i novinarima.

Odgovor na pitanje: Tko je režirao film “A Night In Zagreb”? glasi: Marc Littler, a po dvije ulaznice su dobili: Marijana Didulica (zagrebačka projekcija), Suzana Orešić (zagrebačka projekcija) i Ivan Kuzmić (splitska projekcija). Dobitnike njihove ulaznice čekaju na blagajnama kino dvorana.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X