Poklonili smo biografiju Boška Petrovića ‘Život kao jam session’

‘Život kao jam session’ trenutno je jedina biografska knjiga o Bošku Petroviću na domaćem tržištu. Pokloni smo knjigu sretnoj dobitnici.

Boško Petrović s Davorom Hrvojem 'Život kao jam session'

Poznati jazz novinar i autor nekoliko knjiga, Davor Hrvoj obilježava tisućitu emisiju „Vrijeme za jazz“ na Hrvatskom radiju.

Tim će povodom jazz orkestar HRT -a 16. listopada, prvi puta u Hrvatsku dovesti trubača i skladatelja Charlesa Tollivera, s kojim će izvesti autorski koncert.
Koncert je dio Jazz.hr festivala, a održat će se u maloj dvorani KD Lisinskog u 20:00 sati pod dirigentskom palicom Saše Nestorovića.

Prije i nakon koncerata u sklopu Jazz.hr Festivala, koji traje od danas pa do 18. listopada, možete pogledati i izložbu fotografija Davora Hrvoja kojom obilježava 25 godina novinarskog rada, ali i bavljenja fotografijom. Čestitamo mu na tisućitoj emisiji i želimo mu još puno odličnih intervjua i fotografija!

Davor Hrvoj je svoje fotografije i intervjue s poznatim svjetskim jazzistima te Boškom Petrovićem ukoričio i u tri knjige u izdanju Menarta: Jazz Connections, Jazz vibrations te Boško Petrović s Davorom Hrvojem “Život kao jam session”.

Povodom tog jubileja i naša redakcija čestita Davoru, a svojim čitateljima u suradnji s Menartom dijeli biografiju Boška Petrovića “Život kao jam session”.

Točan odgovor na pitanje: Koliko knjiga je u ediciji Menarta objavio Davor Hrvoj? je 3, a knjigu je dobila Dragica Štrok iz Kutine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X