Poklonili smo biografiju Boška Petrovića ‘Život kao jam session’

‘Život kao jam session’ trenutno je jedina biografska knjiga o Bošku Petroviću na domaćem tržištu. Pokloni smo knjigu sretnoj dobitnici.

Boško Petrović s Davorom Hrvojem 'Život kao jam session'

Poznati jazz novinar i autor nekoliko knjiga, Davor Hrvoj obilježava tisućitu emisiju „Vrijeme za jazz“ na Hrvatskom radiju.

Tim će povodom jazz orkestar HRT -a 16. listopada, prvi puta u Hrvatsku dovesti trubača i skladatelja Charlesa Tollivera, s kojim će izvesti autorski koncert.
Koncert je dio Jazz.hr festivala, a održat će se u maloj dvorani KD Lisinskog u 20:00 sati pod dirigentskom palicom Saše Nestorovića.

Prije i nakon koncerata u sklopu Jazz.hr Festivala, koji traje od danas pa do 18. listopada, možete pogledati i izložbu fotografija Davora Hrvoja kojom obilježava 25 godina novinarskog rada, ali i bavljenja fotografijom. Čestitamo mu na tisućitoj emisiji i želimo mu još puno odličnih intervjua i fotografija!

Davor Hrvoj je svoje fotografije i intervjue s poznatim svjetskim jazzistima te Boškom Petrovićem ukoričio i u tri knjige u izdanju Menarta: Jazz Connections, Jazz vibrations te Boško Petrović s Davorom Hrvojem “Život kao jam session”.

Povodom tog jubileja i naša redakcija čestita Davoru, a svojim čitateljima u suradnji s Menartom dijeli biografiju Boška Petrovića “Život kao jam session”.

Točan odgovor na pitanje: Koliko knjiga je u ediciji Menarta objavio Davor Hrvoj? je 3, a knjigu je dobila Dragica Štrok iz Kutine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X