Izvučeni dobitnici i 4. večeri 7. Vip Zagreb Jazz Festivala

Za svaku večer četverodnevnog 7. Vip Zagreb Jazz festivala dijelimo 3×2 ulaznice. Izvukli smo dobitnike za sve večeri.

7. Vip Zagreb Jazz Festival

Sedmo izdanje Vip Zagreb Jazz Festivala održat će se od 10. do 13. studenog 2011. u zagrebačkom Kinu SC-a, a na programu će se i ove godine naći impresivna glazbena imena i velikani jazza: McCoy Tyner Trio featuring Jose James & Chris Potter, Pat Metheny Trio w/ Larry Grenadier & Bill Stewart, blues glazbenik Lucky Peterson te Pharoah Sanders Quartet.

Ulaznice za sve koncerte u sklopu Vip Zagreb Jazz Festivala moguće je kupiti u Aquarius CD shopu Klasika & Jazz, Varšavska 11, po cijenama od 100 kn (Lucky Peterson), 150 kn (McCoy Tyner Trio featuring Jose James & Chris Potter / Pharoah Sanders Quartet) te 250 kn (Pat Metheny Trio w/ Larry Grenadier & Bill Stewart).

Portal Ravno do dna i Vip Zagreb Jazz Festival dijele 3×2 ulaznice za svaki dan dakle ukupno čak 24 ulaznice koje će svakako razveseliti ljubitelje jazza. Imena dobitnika objavljivat ćemo u četiri navrata po sistemu: dan prije održavanja koncerta. Potrebno je u cijelosti poslati imena sastava koji su 2006. godine nastupili na drugom po redu Zagreb Jazz Festival koji je u cijelosti bio održan u Kinu SC na [email protected]. Imena sretnika koji će dobiti po dvije ulaznice za prvu večer objavit ćemo u srijedu 9. studenog. Prilikom slanja odgovora možete navesti i na koju večer bi željeli ići.

Po dvije ulaznice za četvrtu večer osvojili su: Iva Peković, Ivan Vukasović i Tina Šojat.

Po dvije ulaznice za treću večer osvojili su: Ivana Kozbašić, Danko Stjepanović i Ana Alagušić.

Po dvije ulaznice ua drugu večer osvojili su: Paula Tolj, Martina Drakulić i Gordana Matić.

Po dvije ulaznice za prvu večer osvojili su: Stipe Šešelja, Mislav Ružić i Sandra Bujanić.

Čestitamo i podsjećamo dobitnike da ne zaborave osobne iskaznice jer ih njihove ulaznice čekaju na blagajni u četvrtak 10. studenog.

Saznajte više: Pat Metheny, McCoy Tyner, Pharoah Sanders i Lucky Peterson na 7. Vip JAZZG-u

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X