Podijelili smo festivalske ulaznice za 3. Brijačnicu u Boćarskom domu

Treće izdanje festivala Brijačnica koji će se održati 19. i 20. siječnja u Boćarskom domu u Zagrebu ponovno nudi najjača imena rock scene, a Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice!

3. Brijačnica u Boćarskom domu

Partibrejkers, Vlatko Stefanovski Trio, Kawasaki 3P, M.O.R.T., Artan Lili, Antenat,She Loves Pablo, Intergalactic Lovers, Slow Motion Suicide, The Miceks i Rizol nastupaju ove na prvom ovogodišnjem rock festivalu u Zagrebu.

Brijačnica će se će se održati 19. i 20. siječnja u zagrebačkom Boćarskom domu.

Za dnevne će trebati izdvojiti 75 kn, a za festivalske 100 kuna. Samog dana festivala dnevne ulaznice će koštati 90 kn, a festivalske 120 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb i www.entrio.hr.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice! Točan odgovor na pitanje: Koji po redu festival Brijačnica će se održati 19. i 20. siječnja ove godine u Boćarskom domu? glasi: Treći po redu. Po dvije ulaznice dobili su Davor Bobanac i Zrinka Brlić. Dobitnike će ulaznice čekati na press/nagradne pultu ispred dvorane prije početka Festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X