Podijelili smo festivalske ulaznice za 3. Brijačnicu u Boćarskom domu

Treće izdanje festivala Brijačnica koji će se održati 19. i 20. siječnja u Boćarskom domu u Zagrebu ponovno nudi najjača imena rock scene, a Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice!

3. Brijačnica u Boćarskom domu

Partibrejkers, Vlatko Stefanovski Trio, Kawasaki 3P, M.O.R.T., Artan Lili, Antenat,She Loves Pablo, Intergalactic Lovers, Slow Motion Suicide, The Miceks i Rizol nastupaju ove na prvom ovogodišnjem rock festivalu u Zagrebu.

Brijačnica će se će se održati 19. i 20. siječnja u zagrebačkom Boćarskom domu.

Za dnevne će trebati izdvojiti 75 kn, a za festivalske 100 kuna. Samog dana festivala dnevne ulaznice će koštati 90 kn, a festivalske 120 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb i www.entrio.hr.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice! Točan odgovor na pitanje: Koji po redu festival Brijačnica će se održati 19. i 20. siječnja ove godine u Boćarskom domu? glasi: Treći po redu. Po dvije ulaznice dobili su Davor Bobanac i Zrinka Brlić. Dobitnike će ulaznice čekati na press/nagradne pultu ispred dvorane prije početka Festivala.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X