Podijelili smo ulaznice za koncert Repetitora u Splitu

Beogradski energični trojac Vlastelica-Cupin-Milutinović svima znan kao Repetitor u subotu 16. ožujka dolazi u splitski klub Quasimodo.

Repetitor u Quasimodu

Trojka Ana-Marija Cupin, Milena Milutinović i Boris Vlastelica prešla je put od sviranja u tinejdžerskom punk rock bendu do jednog od najboljih novih bendova na ovim prostorima.

Svu izazvanu pažnju itekako su opravdali na žestokim live svirkama i na prvom albumu “Sve što vidim je prvi put”, koji je završio na vrhovima glazbenih lista 2008. godine. Novi album “Dobrodošli na okean” izdali su za slovenskog izdavača Moonlee Records krajem 2012. (vinil, cd, digitalno izdanje), i odmah započeli promociju novog materijala s turnejom po Nizozemskoj te po regiji.

Na albumu “Dobrodošli na okean” trojka je na sjajan način upakirala svu onu težinu koju mlade generacije nose u sebi. Jakim distorzijama, zanimljivim ritmovima i alternativnim pristupom približavaju se slušatelju i pokazuju koliko u isto vrijeme rock može biti jednostavan i težak. Ovaj novi zvuk stari Repetitor prikazuje u još oštrijem, sočnijem, zrelijem i iskrenijem izdanju.

U sklopu turneje svratit će i do splitskog Quasimoda u subotu 16. ožujka. Koncert starta u 22 sata i sigurno jedan od najžešćih koncerata ove sezone u Splitu.

Točan odgovor  na pitanje: Koji po redu je album “Dobrodošli na okean” u karijeri grupe Repetitor? Glasi: Drugi. Ulaznice su osvojili: Duje Kozomara, Vesna Salapic i Petra Duran.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X