Podijelili smo ulaznice za Antivalentinovo #8 u Domu sportova

Pod sloganom ‘Ništa ljubav samo karanje!’ nadolazeću će veljaču obilježiti 8. po redu Antivalentinovo. Ovoga puta Festival se tradiciji, ne samo uz tradicionalni, danas već kultni slogan Antivalentinova, nego i povratkom u Dom sportova iz kojeg je ovaj zimski festival i krenuo. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Antivalentinovo #8

Pripreme za najrasplesaniju rokersku feštu u gradu koja će se održati 18. veljače, u punom su jeku. Let3, pobjednici Dore i domaćini Antivalentinova, još ne otkrivaju kojim će dodatnim adutima iznenaditi publiku, no Damir Martinović Mrle posebno je inspiriran organizacijom ovog glazbenog spektakla, te svima zainteresiranima poručuje: “Žozi – Karandžobus na mars nas vozi autobus; isključite um, uključite ormaznikum, otvorena je kutija pandorijum, nek mirišu spolovila bivolja i konjska, nek se čuju fanfare iz karomlina liberale.”

Uz već znane Riječane, na pozornicu Male dvorane Doma sportova izaći će Marčelo, Porto Morto i Mašinko.

Beskompromisni Marko Šelić – Marčelo, reper, pisac, pjesnik i skladatelj koji u svojim djelima precizno secira današnje društvo, u Zagreb se vraća nakon petogodišnje koncertne pauze. Prije nešto malo manje od godinu dana objavio je izuzetno hvaljen album “Nojeva varka” (Lampshade Media), stoga će nastup na Antivalentinovu biti odlična prilika za poslušati njegove nove, opetovano brutalno iskrene pjesme.

Porto Morto, brzo su od next big thing postali omiljeni festivalski i klupski izvođač. Regionalno prihvaćeni glazbeni septet, teško definirajućeg glazbenog žanra s prepoznatljivim i uvijek “pomaknutim” vizualnim identitetom, prava je svirajuća mašina koja je posljednjih godina nanizala rado slušane hitove.

Već 50-ak godina, punk-rock svojom kratkom formom i brzim tempom, osvaja publiku. Nekada glazbena provokacija kontra establišmenta i represija, danas u lepezi glazbenog izričaja, u svakoj generaciji pronalazi brojne poklonike.

Jedni od miljenika domaćeg melodičnog punka, svakako su zagrebački Mašinko koji će na pozornicu nadolazećeg Antivalentinova donijeti svoje pozitivno ludilo i punk veselicu. Njihovi tekstovi i muzika predstavljaju istinski duh Mašinka, neodoljiv njihovoj brojnoj publici.

Ulaznice za Antivalentinovo #8 u prodaji su od danas 22.11., putem sustava Eventima. Tradicionalno mogu se kupiti ulaznice za jedno ili dvoje koje su dostupne u ograničenom kontingentu, a prvi u prodaju ide limitirani early bird kontingent do 5.12.2022. (ili do isteka zaliha), nakon čega cijena ulaznica raste.

Ravno do dna je podijelo 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove ovogodišnja pobjednička pjesma Dore, hrvatskog prednatjecanja za pjesmu Eurovizije? glasi “Mama ŠČ!” Sretne dobitnice su Svjetlana Zorić i Luna Bijelić. Čestitamo!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X