Podijelili smo ulaznice za današnji koncert Drvoreda u Kinoteci

Danas u petak 26. siječnja u zagrebačkoj Kinoteci sprema se uzbudljivo glazbeno putovanje od obala Save do Montmartrea. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Drvored

“FonoKinoteka” jednom mjesečno u prostorima kina Kinoteka ugošćuje zanimljive glazbenike, izvođače i autore te njihove projekte posvećene zvuku i glazbi. Drugo izdanje “FonoKinoteke” u petak, 26. siječnja ugostit će zagrebački bend Drvored koji će održati koncert pod nazivom “Pogled kroz prozore”.

Drvored, bend francusko-hrvatskog sastava poznat po energičnim nastupima i osvježavajućem zvuku kojeg pogoni moćna limena sekcija u Kinoteci će predstaviti novi materijal uz svježe aranžmane prepoznatljivih hitova s hvaljenog prvog albuma “Arhelino” iz 2015. godine.

Drvored je osnovan 2010. godine. Njegovu deveteročlanu ekipu krasi iznimna fuzija žanrova koja se isprepliće kroz mnoštvo instrumenata, od harmonike i flaute preko violine i saksofona do trube i trombona. Njihova glazba objedinjuje šarm francuske šansone, energiju balkanske nostalgije i žustre ritmove ska rocka, a svom su specifičnom i eklektičnom glazbenom stilu dali ime balkankan.

Drvored je pravi mali orkestar koji ploveći kroz vrijeme i prostor, od obala Seine do obala Save, od Mediterana sve do daleke Jamajke, slušatelje nezaustavljivo vodi u novu dimenziju postojanja.

Koncert Drvoreda održat će se 26. siječnja s početkom u 20 sati. Ulaznice je moguće nabaviti po cijeni od 35 kuna odnosno 45 kuna na dan koncerta.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koliko članova benda ima Drvored? glasi: Devet. Po dvije ulaznice dobili su Andrija Ramić i Anja Sever. Ulaznice čekaju na ulazu u Kinoteku pred koncert.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X