Podijelili smo ulaznice za JAZZG koncert Aaron Diehl Trio u Muzičkoj akademiji

U Zagreb se u velikom stilu vratio Zagreb Jazz Festival (Jazzg). Ovogodišnje, 11. izdanje Festivala, u Zagreb dovodi najbolje od recentnog svjetskog jazza. Tri vrhunska jazz koncerta održat će se u dvorani Blagoje Bersa u Muzičkoj akademiji u Zagrebu s početkom u 19:30 sati. Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice za nedjelju 24. studenoga i koncert Aaron Diehl Trija.

Aaron Diehl (Foto: promo)

Pijanista Aarona Diehla smatraju jednim od najboljih interpreta “Velike američke pjesmarice” – izvodio je skladbe Georgea Gershwina s newyorškom i losangeleskom filharmonijom, surađivao s legendarnim glazbenicima od Bennyja Golsona do Philipa Glassa.
New York Times ga opisuje kao pametnog mladog pijanista istančana ukusa koji drži do tradicije jazza, a njegove izvedbe proglašava melodično preciznima, harmonijski znalačkima i elegantno suzdržanima.

Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice.  Točan odgovor na pitanje: Koji po redu Zagreb Jazz Festival se trenutno održava? glasi: Jedanaesti po redu. Dvije ulaznice dobila je Hana Karuza. Dobitnicu ulaznice čekaju na ulazu pred koncert.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X