Podijelili smo ulaznice za JAZZG koncert Aaron Diehl Trio u Muzičkoj akademiji

U Zagreb se u velikom stilu vratio Zagreb Jazz Festival (Jazzg). Ovogodišnje, 11. izdanje Festivala, u Zagreb dovodi najbolje od recentnog svjetskog jazza. Tri vrhunska jazz koncerta održat će se u dvorani Blagoje Bersa u Muzičkoj akademiji u Zagrebu s početkom u 19:30 sati. Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice za nedjelju 24. studenoga i koncert Aaron Diehl Trija.

Aaron Diehl (Foto: promo)

Pijanista Aarona Diehla smatraju jednim od najboljih interpreta “Velike američke pjesmarice” – izvodio je skladbe Georgea Gershwina s newyorškom i losangeleskom filharmonijom, surađivao s legendarnim glazbenicima od Bennyja Golsona do Philipa Glassa.
New York Times ga opisuje kao pametnog mladog pijanista istančana ukusa koji drži do tradicije jazza, a njegove izvedbe proglašava melodično preciznima, harmonijski znalačkima i elegantno suzdržanima.

Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice.  Točan odgovor na pitanje: Koji po redu Zagreb Jazz Festival se trenutno održava? glasi: Jedanaesti po redu. Dvije ulaznice dobila je Hana Karuza. Dobitnicu ulaznice čekaju na ulazu pred koncert.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X