Podijelili smo ulaznice za koncert Amy LaVere & Willa Sextona i grupe Svemir u Klub.-u

Izvrsna kantautorica i kontrabasistica Amy LaVere ponovno će nastupiti pred zagrebačkom publikom u pratnji odličnog gitarista i producenta Willa Sextona. Glazbenica će 26. travnja nastupiti u Klubu, a Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Amy LaVere & Will Sexton
Amy LaVere & Will Sexton

Amy LaVere u stalnom je pokretu, a živi svoj san. Tijekom čitave svoje karijere nastupala je diljem svijeta, a najviše u SAD-u. Njen prvi glazbeni projekt je punk-rock bend Last Minute, nakon čega se udaje za Gabea Kudela, bivšeg kontrabasista benda The Legendary Shack Shakers, koji je naučio svirati kontrabas te su osnovali duo The Gabe & Amy Show. Rastaju se 2003. godine, no Amy i dalje nastavlja svirati kontrabas i piše pjesme.

Paralelno s glazbenom karijerom, Amy se pojavljuje u dva filma; ‘Walk The Line’ u ulozi Wande Jackson te u ‘Black Snake Moan’. Nedugo potom Archer Records izdaje njezin prvi solo album ‘This World Is Not My Home’. Između ostalih, na ploči je surađivala s legendarnim Jimom Dickinsonom i posljednjih godina vrlo utjecajnim Jimbom Mathusom (Squirrel Nut Zippers). S Jimom Dicksonom surađuje na albumu “Anchors & Anvils” te EP-u “Dies of Love”, a njegova smrt i raskid veze s Paulom Taylorom obilježili su njen sljedeći album “Stranger Me” iz 2011. godine.

S kolegicama Shannon McNally i Valerie June osniva kantautorski trio, nakon čega se sve tri pojavljuju u supergrupi Luthera Dickinsona, “The Wandering”. Posljednji album “Runaway Diary” Amy je objavila prošle godine kada je nastupila u Zagrebu, a ponovno dolazi s Willom Sextonom, koji je svirao gitare na njenom posljednjem albumu.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koga je Amy Lavere glumila u filmu “Walk The Line”? glasi: Wandu Jackson. Po dvije ulaznice dobile su Mateja Raguž i Marin Kolobarić. Ulaznice dobitnike čakaju na ulazu u klub prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X