Podijelili smo ulaznice za koncert Amy LaVere & Willa Sextona i grupe Svemir u Klub.-u

Izvrsna kantautorica i kontrabasistica Amy LaVere ponovno će nastupiti pred zagrebačkom publikom u pratnji odličnog gitarista i producenta Willa Sextona. Glazbenica će 26. travnja nastupiti u Klubu, a Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Amy LaVere & Will Sexton
Amy LaVere & Will Sexton

Amy LaVere u stalnom je pokretu, a živi svoj san. Tijekom čitave svoje karijere nastupala je diljem svijeta, a najviše u SAD-u. Njen prvi glazbeni projekt je punk-rock bend Last Minute, nakon čega se udaje za Gabea Kudela, bivšeg kontrabasista benda The Legendary Shack Shakers, koji je naučio svirati kontrabas te su osnovali duo The Gabe & Amy Show. Rastaju se 2003. godine, no Amy i dalje nastavlja svirati kontrabas i piše pjesme.

Paralelno s glazbenom karijerom, Amy se pojavljuje u dva filma; ‘Walk The Line’ u ulozi Wande Jackson te u ‘Black Snake Moan’. Nedugo potom Archer Records izdaje njezin prvi solo album ‘This World Is Not My Home’. Između ostalih, na ploči je surađivala s legendarnim Jimom Dickinsonom i posljednjih godina vrlo utjecajnim Jimbom Mathusom (Squirrel Nut Zippers). S Jimom Dicksonom surađuje na albumu “Anchors & Anvils” te EP-u “Dies of Love”, a njegova smrt i raskid veze s Paulom Taylorom obilježili su njen sljedeći album “Stranger Me” iz 2011. godine.

S kolegicama Shannon McNally i Valerie June osniva kantautorski trio, nakon čega se sve tri pojavljuju u supergrupi Luthera Dickinsona, “The Wandering”. Posljednji album “Runaway Diary” Amy je objavila prošle godine kada je nastupila u Zagrebu, a ponovno dolazi s Willom Sextonom, koji je svirao gitare na njenom posljednjem albumu.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koga je Amy Lavere glumila u filmu “Walk The Line”? glasi: Wandu Jackson. Po dvije ulaznice dobile su Mateja Raguž i Marin Kolobarić. Ulaznice dobitnike čakaju na ulazu u klub prije koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X