Podijelili smo ulaznice za koncert Bitipatibi u Tvornici kulture

Beogradski shoegaze/dream pop bend Bitipatibi vraća se u Tvornicu kulture nakon gotovo dvije godine, ovoga puta na krilima novog albuma ‘Lešnici divlji 2’. Koncert će se održati 20. siječnja. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Bitipatibi

Bitipatibi su nastali u Beogradu 2009. godine, publiku su osvojili albumom “Lešnici divlji” koji je popraćen pozitivnim kritikama, a ubrzo nakon su prestali s radom. Na scenu su se vratili 2015. godine u nešto drugačijem sastavu, a od onda su nastupali diljem regije. Radi se o bendu koji s neodoljivom lakoćom publiku povlači u svoj dream pop svijet, a njihova posebnost najviše se krije u vokalu Une Gašić. Četiri godine nakon albuma “Lešnici divlji” nastavljaju svoju priču albumom “Lešnici divlji 2” koji sanjivim melodijama ponovno potiče posebno ugodne emocije kod slušatelja.

Bend se u Tvornicu vraća u proširenom sastavu, a uz Unu trenutnu postavu benda čine Dragan Mihajlović na bas gitari, Vladimir Marković na gitari i Ernest Džananović na bubnjevima. Na koncertu će im se pridružiti saksofonist Dušan Petrović i Todor Živković na gitari. Njihov aktualni album možete poslušati na ovom linku.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 50 kuna. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13 i www.entrio.hr.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Bitipatibi? glasi: “Lešnici divlji 2”. Po dvije ulaznice dobile su Dijana Koraj i Željka Frančić. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X