EELS najavio objavu novog albuma ‘The Deconstruction’ u travnju

‘The Deconstruction’ ugledat će svjetlo dana 6. travnja ove godine. Album će biti objavljen na vinil, CD-u i kao limitirani LP box set. Koncertni datumi za veliku Britaniju i Europu najavljeni su za lipanj.

Eels (Foto: Promo)

EELS uz najavu albuma predstavlja i naslovnu pjesmu “The Deconstruction”.

Album je sniman u studijima The Compound u Los Felizu i The Pie u Pasadeni u Californiji. Učestvovali su E, Koool G Murder i P-Boo, s The Deconstruction Orchestra & Choir. “The Deconstruction” je producirao vođa grupe E kao i Mickey Petralia (po prvi put u EELS produkcijskom stolcu nakon drugog albuma grupe “Electro-Shock Blues” iz 1998. godine).

E (Mark Oliver Everett) izjavio je o novom albumu: “Donosimo 15 novih EELS pjesama koji vas mogu i ne moraju inspirirati, pomaknuti vas ili ne. Svijet je potpuno poludio. Ali ako je potražite, još uvijek možete pronaći veliku ljepotu. Nekada je ne morate ni tražiti, a nekad se morate jako potruditi. A nekad trebate nešto rastrgati u djeliće kako bi unutra pronašli nešto prelijepo.”

EELS ‘The Deconstruction’

25. lipnja EELS nastupaju u Munchenu, u Njemačkoj, što je za sada prva najbliža destinacija za hrvatsku publiku, a 17. srpnja nastupaju u bečkoj Areni.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X