EELS najavio objavu novog albuma ‘The Deconstruction’ u travnju

‘The Deconstruction’ ugledat će svjetlo dana 6. travnja ove godine. Album će biti objavljen na vinil, CD-u i kao limitirani LP box set. Koncertni datumi za veliku Britaniju i Europu najavljeni su za lipanj.

Eels (Foto: Promo)

EELS uz najavu albuma predstavlja i naslovnu pjesmu “The Deconstruction”.

Album je sniman u studijima The Compound u Los Felizu i The Pie u Pasadeni u Californiji. Učestvovali su E, Koool G Murder i P-Boo, s The Deconstruction Orchestra & Choir. “The Deconstruction” je producirao vođa grupe E kao i Mickey Petralia (po prvi put u EELS produkcijskom stolcu nakon drugog albuma grupe “Electro-Shock Blues” iz 1998. godine).

E (Mark Oliver Everett) izjavio je o novom albumu: “Donosimo 15 novih EELS pjesama koji vas mogu i ne moraju inspirirati, pomaknuti vas ili ne. Svijet je potpuno poludio. Ali ako je potražite, još uvijek možete pronaći veliku ljepotu. Nekada je ne morate ni tražiti, a nekad se morate jako potruditi. A nekad trebate nešto rastrgati u djeliće kako bi unutra pronašli nešto prelijepo.”

EELS ‘The Deconstruction’

25. lipnja EELS nastupaju u Munchenu, u Njemačkoj, što je za sada prva najbliža destinacija za hrvatsku publiku, a 17. srpnja nastupaju u bečkoj Areni.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X