Tko ide na koncert Christian McBride Trija

Dan nakon prvi u nizu koncerta jesenjeg dijela 10. Vip Zagreb Jazz Koncerta koji će održati Bill Frisell Quartet, 27.listopada u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) nastupit će Christian McBride Trio. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Christian McBride Trio

Višestruki Grammyjevac Christian McBride vrijedna priznanja dobiva godinama, a i prošle su ga godine čitatelji i kritičari DownBeata proglasili najboljim jazz-kontrabasistom. Danas 42-godišnji McBride može se pohvaliti da je tijekom karijere svirao sa slavnim jazzistima poput Quincyja Jonesa, Herbieja Hancocka, Sonnyja Rollinsa, Joshue Redmana, Freddieja Hubbarda,… a u filmu “Kansas City” redatelja Roberta Altmana nastupio je u ulozi kontrabasista Waltera Pagea. Zajedno s Johnom McLaughlinom, Chickom Coreom, Kennyjem Garrettom i Brianom Bladeom, član je Grammyjem nagrađene fusion supergrupe Five Peace Band. U Zagrebu će u trio formaciji, s vrsnim glazbenicima – pijanistom Christianom Sandsom i Ulyssesom Owensom Jr. za bubnjevima – premijerno predstaviti novi album “Out Here”.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Christiana McBridea? glasi: “Out Here”. Po dvije ulaznice dobile su Ana Hermanović i Marta Kvesić. Dobitnice njihove ulaznice čekaju na ulazu u dvoranu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X