Tko ide na koncert Discipline kičme u Quasimodu

U posljednjoj suboti ovog mjeseca, 29. ožujka u ‘Hitu mjeseca’ svira legendarna Disciplin A Kitschme koja ima novu pjesmu, novog člana benda i novi instrument: Samo Disciplina, Igor i usna harmonika. Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu.

Disciplin A Kitschme u splitskom Quasimodu

Višedesetljetni isporučivači vrhunske buke nedavno su u svoje redove uvrstili novi instrument – usnu harmoniku i njenog izvrsnog svirača Igora, što je dalo novu, zanimljivu dimenziju njihovom prepoznatljivom zvuku koji sada zvuči garažnije.

Krajem 2013. u novom ruhu objavili su hit singl „Samo Disciplina“, koji je prodrmao glazbenu javnost u regiji, zasjeo na top ljestvicama i ujedno pokazao smjer kojim će se grupa u budućnosti kretati.

Splitska postaja njihove turneje je u Quasimodu, u koji se ponovno vraćaju nakon svirki 2010. i 2011. Još jednom će nam pokazati da bunt nije rezerviran samo za mladost, da neukusu treba reći NE, da Samo Disciplina čuva tvoj um…

Cijena ulaznice: 50 kuna

Pretprodaja u klubu u srijedu od 20:00 sati na Quazimodu, u četvrtak od 12 do 14 sati i u petak od 22 sata, a na dan koncerta vrata se otvaraju u 21 sat, kada će se pustiti u prodaju ostatak ulaznica.

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Koji je novi instrument u postavi Discipline kičme? glasi: Usna harmonika, a po jednu ulaznicu dobili su Nikša Šitin i Ivan Galić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X