Steven Tyler proslavio 66. rođendan – kad ne možeš protiv Velikog brata…

Frontmen Aerosmitha, vječiti enfant terrible proslavio rođendan u centru moći.

Steven Tyler (Foto: Wikipedia)

Steven Tyler napunio je 66 godina, proslava rođenana održala se u prestižnom kvartu Washington D.C.-ja Capitol Hill, gdje je roker početkom tjedna pred članovima Kongresa održao govor o zaštiti prava glazbenika autora i načinima upotrebe njihove glazbe.

Proslava rođendana bila je u utorak, a Steven Tyler je na svečanosti Nacionalnog udruženja glazbenih izdavača primio nagradu za svoj aktivistički doprinos kantautorima i autorima. Uz nagradu dobio je i ledenu tortu u obliku klavira sa svojim licem iscrtanim na površini. Posebna torta jako ga je iznenadila te ju je popratio izjavom “Nisam to očekivao!”

U službi dobrog raspoloženja Tyler je za uzvanike otpjevao par pjesama, a s jednim zastupnikom Demokratske stranke i zaplesao “Walk this Way.”

Osim po svom aktivizmu Steven Tyler poznat je i po svom zagovaranju postojanja Velikog brata; ne dopušta olako odbacivanje ideje da se izvori moći hrane špijuniranjem.

“Naravno, oduvijek sam mislio tako, a izum kreditnih kartica i sličnog potvrdili su mi tu skrivenu agendu. Možete biti naivni i misliti da nije tako, ali možete biti i pametniji i znati da to postoji,” izjavio je glazbenik ranije za magazin The Cut. “Napokon, s pojavom interneta je to bjelodano, znao sam to oduvijek…”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X