Steven Tyler proslavio 66. rođendan – kad ne možeš protiv Velikog brata…

Frontmen Aerosmitha, vječiti enfant terrible proslavio rođendan u centru moći.

Steven Tyler (Foto: Wikipedia)

Steven Tyler napunio je 66 godina, proslava rođenana održala se u prestižnom kvartu Washington D.C.-ja Capitol Hill, gdje je roker početkom tjedna pred članovima Kongresa održao govor o zaštiti prava glazbenika autora i načinima upotrebe njihove glazbe.

Proslava rođendana bila je u utorak, a Steven Tyler je na svečanosti Nacionalnog udruženja glazbenih izdavača primio nagradu za svoj aktivistički doprinos kantautorima i autorima. Uz nagradu dobio je i ledenu tortu u obliku klavira sa svojim licem iscrtanim na površini. Posebna torta jako ga je iznenadila te ju je popratio izjavom “Nisam to očekivao!”

U službi dobrog raspoloženja Tyler je za uzvanike otpjevao par pjesama, a s jednim zastupnikom Demokratske stranke i zaplesao “Walk this Way.”

Osim po svom aktivizmu Steven Tyler poznat je i po svom zagovaranju postojanja Velikog brata; ne dopušta olako odbacivanje ideje da se izvori moći hrane špijuniranjem.

“Naravno, oduvijek sam mislio tako, a izum kreditnih kartica i sličnog potvrdili su mi tu skrivenu agendu. Možete biti naivni i misliti da nije tako, ali možete biti i pametniji i znati da to postoji,” izjavio je glazbenik ranije za magazin The Cut. “Napokon, s pojavom interneta je to bjelodano, znao sam to oduvijek…”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X