Tko ide na koncert Generala Wooa u Tvornicu

Jedan od najvećih MCa u povijesti hip hopa ovih prostora, General Woo nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 27. rujna te predstaviti novi, dvostruki album ‘Pad sistema’. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

General Woo

“Pad sistema” logično se nastavlja na Woo-ovo remek djelo iz 2011. “Verbalni delikt”. Pionir hip hopa na brdovitom Balkanu, osnivač legendanih Tram 11 i jedan od najjačih i najutjecajnijih repera naše regije isporučio je tada album kojeg je malo tko očekivao, a koji je poput atomske bombe odnio sve pred sobom. Tri godine kasnije život nam je tri puta teži, pa se shodno tome i Woo tri puta ljući. Vukovarac je popizdio i ispaljuje rafale stihova u čak 24 pjesme nakrcane opasnim rimama, teškim beatovima i impresivnom listom gostiju. U tekstualno i produkcijski najzrelijem izdanju dosad Generalu su pomogli producenti Sett, Dirty Hairy i DJ Goce, dok je mikrofon podjelio s dugim nizom gostiju među kojima su Ivana Kindl, Sett, Stoka, Pendrek, Ajs Nigrutin, Suicide, Sunny Sun, Kandžija, Toxara, MC Rima, Brka, Karizmatik, Doki Dok i 3ki Stil.

Najavni singl bio je pravi ljetni hit “Rolaj”, a u ponedjeljak 1. rujna zamjenila ju je pjesma “Ja sam ulica” čiji videospot je režirao Woo-ov stalni suradnik Danijel Tipura – Tipi.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Generala Wooa? glasi “Pad Sistema”, a po dvije ulaznice za večerašnji koncert dobili su Katarina Čondrić i Ivan Bošnjak.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X