Podijelili smo ulaznice za koncert grupe Mangroove u Tvornici kulture

Perjanice hrvatskog neo soul/popa popeti će se na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture u četvrtak 28. veljače te predstaviti novi album. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

  • 25
    Shares
Mangroove u Tvornici

Nakon što je kritika proglasila album “Srce” jednim od najboljih u 2018. godini, vrijeme je da Mangroove pokaže kako su najbolji i na pozornici.

Za 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 5 godine braka, Toni Starešinić i Željka Veverec odlučili su napraviti četvrti album te proslaviti ljubav i život, u čemu im je pomogla i druga polovica benda – Leo Beslać i Silvio Bočić.

“Srce” je skupilo samo izvrsne recenzije, kako od raznih glazbenih portala, tako i od eminentnih kritičara koji nižu samo superlative, a plijeni pažnju novinara i van Lijepe naše. Najavni singl “Laka sam” ušao je na hrvatsku top 40 ljestvicu te zauzeo etere radija širom regije, baš kao i prethodni singlovi, dok je album još prije službenog pohoda na radio stanice te cd shopove skupio samo hvalospjeve.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna nabavite u Tvornici kulture, na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 27. veljače, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točna odgovor na pitanje: Koji glazbeni i bračni par predvodi Mangroove? glasi: Željka Veverec i Toni Starešinić. Po dvije ulaznice su dobili Dubravka Buntić i Mario Babić. Dobitnike njihove ulaznice čekaju na ulazu Tvornicu.

  • 25
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X