Podijelili smo ulaznice za koncert grupe Zemlja gruva! u Vintage Industrial Baru

Zemlja gruva! – fenomenalna beogradska grupa prepoznatljiva po specifičnom glazbenom i stilskom imidžu koja je svoju kvalitetu potvrdila nastupima ispred velikih, svjetskih zvijezda Cee-Lo Greena, Nouvelle Vague i Amy Winehouse – nakon podužeg vremena vraća se u Zagreb, ovoga puta u Vintage Industrial Bar u kojem će nastupiti u četvrtak 27. listopada. Ravno do dna je podijelio 2×1 ulaznicu.

Zemlja Gruva! u Vintage Industrial Baru
Zemlja Gruva! u Vintage Industrial Baru

Pod skutama vlastite izdavačke kuće ‘Gruvlend’, Zemlja Gruva! njeguje šarolik glazbeni stil u kojem dominira ”crni ritam” odnosno afro, neo/soul, ragga,raggae, jazz, swing i općenito glazba ’60-ih godina. Svi ti energični glazbeni stilovi podebljani su snažnom puhačkom sekcijom te s tri vokalna solista različitog izraza Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan.

Već s prvim albumom ‘Gruvlend!”, Zemlja Gruva! uspjela je šarmirati glazbenu kritiku, publiku, a s time organizatore brojnih festivala i koncerata u regiji. Još veći broj publike osvojili su projektom “Dino u Zemlji gruva”, svojevrsnom hommageu neprežaljenom Dini Dvorniku.

U lipnju ove godine, Zemlja Gruva! grunula je van drugi album “Šta stvarno želiš!” koji je popraćen sjajnim video spotom za pjesmu “Django”.

“Plesanje do znoja!” parola je koja predstavlja pionire nove regionalne pop scene, ljude s nevjerojatno zarazne, pozitivne energije koji vam svojim likom i djelom žele dobrodošlicu u Zemlju Gruva! u VintageIndustrialu , u četvrtak 27. listopada.

Početak koncerta predviđen je za 21:30 h. Vrata kluba otvorit će se u 20: 00 h. Cijena ulaznica u pretprodaji 45 kn, na dan koncerta 60 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u klubovima Kavez i VintageIndustrial (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18).

Ravno do dna je podijelio 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove prvi album grupe Zemlja Gruva? glasi: “Gruvlend”. Po jednu ulaznicu dobile su Tina Šepetavc i Tena Šarčević. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u klub pred početak koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X