Tko ide na koncert Lovely Quinces u Tvornicu

Točno godinu dana nakon svog posljednjeg samostalnog koncerta u Zagrebu, Dunja Ercegović vraća se u Tvornicu kulture 22. studenog zaokružiti još jednu izuzetno uspješnu godinu i predstaviti nove materijale.

Lovely Quinces
Lovely Quinces

Posljednji put je Dunja u Zagrebu samostalno nastupila na rasprodanom koncertu u Malom pogonu u studenom prošle godine i predstavila tada svježe objavljeni EP “No Room For Us”, a sada će po prvi puta samostalno u Velikom pogonu podsjetiti na starije materijale i premijerno izvesti nove pjesme koje će se naći na izdanju najavljenom za početak iduće godine.

Dunja je prošli tjedan objavila singl naziva “M”. Kao i prethodni singl, “Secret Smile”, i “M” je snimljen pod producentskom palicom Marka Mrakovčića, koji je na pjesmi odsvirao bubanj i dodatne gitare.

“M” je posljednja pjesma koju Dunja izbacuje u javnost ove godine, prije zatvaranja u studio i rada na novom albumu, koji se očekuje krajem zime ili početkom proljeća iduće godine.

Ispred Lovely Quince nastupit će njena beogradska kolegica kantautorica Ana Ćurčin.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za koncert Lovely Quinces u Tvornici. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji singl Lovely Quinces? glasi: “M”, a po dvije ulaznice dobile su Lucija Trogrlić i Nina Matić.

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X