Podijelili smo ulaznice za koncert My Baby u Tvornici kulture

Nizozemsko novozelandska glazbena atrakcija My Baby nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu ove godine i rasprodane Tvornice kulture prošle godine, vraća se na zagrebačku pozornicu. Bend će nastupiti u Tvornici kulture 11. studenog u sklopu festivala Reflektor. Ravno do dna je podijeli 2×2 ulaznice.

My Baby
My Baby

Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio novi album “Prehistoric Rhythm”. Bend je nastao iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a nastala je 2012. godine.

Prvi album objavili su 2013. godine, a ozbiljniju internacionalnu karijeru lansirali su nakon nastupa na Eurosonic Noordeslaf Festivala u Nizozemskoj 2014. godine. Dosad su proputovali čitav svijet te su nastupali od SAD-a, Japana, Novog Zelanda do Europe.

Ravno do dna je podijeli 2×2 ulaznice. Točn odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji studijski album grupe My Baby? glasi: “Prehistoric Rhythm”. Po dvije ulaznice dobili su Željka Roje i Mihael Katavić. Dobitnnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X