Podijelili smo ulaznice za koncert Natali Dizdar u Tvornici kulture

Nakon što je proljetos rasprodala dva koncerta u Laubi, Natali Dizdar spremna je za još jedan spektakl pred zagrebačkom publikom – 11. ožujka omiljena pjevačica stiže u Tvornicu kulture. Ravno do dna dijeli 2×2 ulaznice.

Natali Dizdar u Tvornici kulture

Natali u zagrebačkoj Tvornici priprema romantičnu bajku i koncert za pamćenje. Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje izdala u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastiom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Ulaznice u pretprodaji stoje 100 kuna, a na dan koncerta, ako preostane ulaznica – njihova cijena biti će 120 kuna.

Ulaz na koncert biti će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o prebolijenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi projekt Natali Dizdar? glasi: BETI.

Po dvije ulaznice dobile su Jasmina Pralija i Maša Brala. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu prije početka nastupa. Dobitnici uz osobnu iskaznicu na ulazu moraju predočiti valjanu Covid potvrdu ili negativni rezultat PCR testa ne stariji od 48 sati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X