Tko ide na koncert Nežnog Dalibora u KSET-u

Nežni Dalibor vraća se u Zagreb, jedan od najboljih bendova jake, srpske indie scene nastupit će 25. ožujka u KSET-u. Podršku će im pružiti domaće nade Kapetan Snješka. Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu.

  •  
  •  
Nežni Dalibor (Foto: Nemanja Đorđević)
Nežni Dalibor (Foto: Nemanja Đorđević)

Nežni Dalibor diskografski je debitirao na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?” single-om “Značajan događaj. Tijekom 2007. bend snima tri pjesme u Beogradu koje objavljuje na kompilaciji “Zdravo, zdravo, zdravo” nakon čega biva primijećen na sceni. Uslijedila su tri albuma: “Sredstva i veštine” (2008), “Normalan život” (2010) i “Nežni Dalibor“ (2013), koji su svi redom odlično prošli kod publike i kritike. Albumi su iznjedrili mnogo orginilnih hitova koji su Nežnog Dalibora etablirali kao jednog od nositelja indie scene u regiji.

Bend je odradio mnoge festivalske i klupske koncerte, a u KSET dolaze dozvati proljeće nošeni najavnim singlom “U slojevima” novog četvrtog albuma. Prije nastupa u KSET-u Nežni Dalibor izbaciti će još jedan single kojim najavljuju album planiran za proljeće 2016.

Podršku Nežnom Daliboru pružiti će zagrebački indie punk trojac Kapetan Snješka koji postaje sve značajnije ime na našoj sceni. Petruška, Štef i Zvone već su svirali s većim imenima ove scene kao što su Artan Lili i Vlasta Popić. Za sada imaju izbačen jedan demo EP koji se može preslušati na njihovom bandcampu.

Cijena ulaznice je 30 kuna u pretprodaji, dok će na vratima iznositi 40 kn. Obavijest o početku pretprodaje biti će objavljena naknadno. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove najavni singl četvrtog albuma grupe Nežni Dalibor? glasi: “U slojevima”. Po jednu ulaznicu dobili su Luka Veverec i San Mikulec. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u klub.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X