Tko ide na koncert Randy Hansen Experience u Vintage Industrial Bar

U utorak 5. svibnja s početkom u 21 sat, Vintage Industrial Bar ugostit će jednog od najboljih svjetskih Jimi Hendrix tribute izvođača i jednog od rijetkih kojeg je obiljet Hendrix priznala kao takvog. Ravno do dnapodijeli je 2×2 ulaznice.

Randy Hansen Experience u Vintage Industrial Baru
Randy Hansen Experience u Vintage Industrial Baru

Randy Hansen rođen je u prosincu 1954. godine u Seattleu, u državi Washington. Taj gitarist najpoznatiji je po vrhunskoj imitaciji Jimija Hendrixa. Osim što je vrlo uvjerljiv u izvođenju Hendrixa, Randy Hansen i fizički podsjeća na najslavnijeg rock gitaristu svih vremena. Uz energiju koju prenosi na pozornici, Randy vrlo uspješno izvodi i jedan od najprepoznatljivijih Hendrixovih trikova, sviranje gitare zubima, što svakako pridonosi još uvjerljivijem tribute nastupu.

Autorska glazba Randyja Hansena uvrštena je 1979. godine u jedan od najvećih filmova svih vremana – “Apocalypse Now”, a njegov debi album objavio je 1980. godine Capitol Records. Hansenova energija i vrhunsko umijeće sviranje gitare priskrbila mu je poštovanje i pažnju, također, jednog od najvećih svjetskih rock gitarista Eddieja Van Halena. Jedan od najvećih highlightova Hanseonve karijere je serija koncerata s bendom koji je uključivao originalnog člana Jimi Hendrix Experiencea, bubnjara Mitcha Mitchella.

Sutrašnji koncert Randyja Hansena svakako ne bi trebao propustiti niti jedan fan rada i djela Jimija Hendrixa. Ulaznice u pretprodaji 40 kn u Dirty Old shopu, na dan koncerta 50 kn na ulazu u klub. Vrata kluba otvaraju se u 20:30 sati.

Ravno do dnapodijeli je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: S kojim bubnjarem iz Jimi Hendrix Experiencea je svirao Randy Hansen? glasi: S Mitchom Mitchellom. Po dvije ulaznice za koncert dobili su Kristijan Tkalčec i Kristina Mađar. Dobitnike ulaznice očekuju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X