Tko ide na koncert Randy Hansen Experience u Vintage Industrial Bar

U utorak 5. svibnja s početkom u 21 sat, Vintage Industrial Bar ugostit će jednog od najboljih svjetskih Jimi Hendrix tribute izvođača i jednog od rijetkih kojeg je obiljet Hendrix priznala kao takvog. Ravno do dnapodijeli je 2×2 ulaznice.

Randy Hansen Experience u Vintage Industrial Baru
Randy Hansen Experience u Vintage Industrial Baru

Randy Hansen rođen je u prosincu 1954. godine u Seattleu, u državi Washington. Taj gitarist najpoznatiji je po vrhunskoj imitaciji Jimija Hendrixa. Osim što je vrlo uvjerljiv u izvođenju Hendrixa, Randy Hansen i fizički podsjeća na najslavnijeg rock gitaristu svih vremena. Uz energiju koju prenosi na pozornici, Randy vrlo uspješno izvodi i jedan od najprepoznatljivijih Hendrixovih trikova, sviranje gitare zubima, što svakako pridonosi još uvjerljivijem tribute nastupu.

Autorska glazba Randyja Hansena uvrštena je 1979. godine u jedan od najvećih filmova svih vremana – “Apocalypse Now”, a njegov debi album objavio je 1980. godine Capitol Records. Hansenova energija i vrhunsko umijeće sviranje gitare priskrbila mu je poštovanje i pažnju, također, jednog od najvećih svjetskih rock gitarista Eddieja Van Halena. Jedan od najvećih highlightova Hanseonve karijere je serija koncerata s bendom koji je uključivao originalnog člana Jimi Hendrix Experiencea, bubnjara Mitcha Mitchella.

Sutrašnji koncert Randyja Hansena svakako ne bi trebao propustiti niti jedan fan rada i djela Jimija Hendrixa. Ulaznice u pretprodaji 40 kn u Dirty Old shopu, na dan koncerta 50 kn na ulazu u klub. Vrata kluba otvaraju se u 20:30 sati.

Ravno do dnapodijeli je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: S kojim bubnjarem iz Jimi Hendrix Experiencea je svirao Randy Hansen? glasi: S Mitchom Mitchellom. Po dvije ulaznice za koncert dobili su Kristijan Tkalčec i Kristina Mađar. Dobitnike ulaznice očekuju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X