Tko ide na koncert Scotta Kellyja and The Road Home

Scott Kelly, osnivač, pjevač i gitarist kalifornijskog metal banda Neurosis dolazi u zagrebačku Močvaru u petak 21. veljače. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

Scott Kelly and The Road Home

Tri godine nakon što je održao solo koncert u KSET-u Scott Kelly premijerno u naše krajeve dovodi svoj novi project nazvan The Road Home. Osim što je jedan od osnivača Neurosisa, Scott Kelly je bio i jest involviran u razne projekte i bendove, pa je tako više puta gostovao na albumima grupe Mastodon, suvlasnik je izdavačke kuće Neurot Recordings, radio voditelj i blogger.

Kelly je do sada objavio tri solo albuma, a posljednji, “The Forgiven Ghost In Me” iz 2012. na kojem dominira akustična gitara, dobio je redom izvrsne kritike. Pritom ne treba zavarati riječ “akustična gitara”, jer ovdje se radi o bogatom gitarističkom zvuku, prepoznatljivom Kellyjevom dubokom grlu i standarno orginalnim tekstovima fokusiranim na istinu, iskupljenje i zacijeljivanje rana nastalih u mračnim i teškim životnim bitkama.

The Road Home uz Kellya čine i Noah Landis (također član Neurosisa) i njihov stari prijatelj i glazbenik Greg Dale.

Ulaznice u prodaju po cijeni od 70 kuna kreću u ponedjeljak 20. siječnja. Na dan koncerta cijena će iznositi 90 kuna.

Prodajna mjesta: Dirty Old Shop, Tratinska 22, Rockmark, Berislavićeva 13 , Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7 i Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove diskografska kuća kojoj je suvlasnik Scott Kelly? glasi: Neurot Recordings, a po jednu ulaznicu osvojile su Martina Dedović i Ivana Pedljo. Dobitnice ulaznice čekaju na blagajni Močvare.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X