Podijelili smo ulaznice za koncert Seven That Spells u Tvornici kulture

Zagrebački psihodelic rock bend Seven That Spells odsvirat će kompletan novi album ‘Omega’ na koncertu u Tvornici kulture 17. prosinca. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Seven That Spells
Seven That Spells

“Omegu” Seveni stvaraju protekle dvije godine u suradnji s Blakeom Flemingom, nekadašnjim članom bendova The Mars Volta, Zeni Geva i Dazzling Killmen. Ideje, riffovi i aranžmani izmjenjivani su netom u procesu koji je trajao dugo, ali i izostavio stress, žurbu i kompromis iz stvaranja glazbe. Kompletne bubnjeve Fleming je snimio prošli tjedan u njujorškom studiju Dryhill i komentirao na svojoj Facebook stranici da je u pitanju jedna od najboljih stvari koje je snimio u karijeri.

Blake Fleming
Blake Fleming

Snimljeni materijal kreće u miksanje, a samo izdanje očekuje se na proljeće. No, publika u Kufsteinu, Puli, Zagrebu i na kratkoj austrijsko-njemačkoj turneji početkom siječnja dobit će priliku u premijerno uživo i u cjelosti čuti “Omegu”. Aktivnu godinu Seven That Spells završit će, več tradicionalnim predbožićnim koncertom u Tvornici kulture koji će se održati u subotu, 17. prosinca. Kao predgrupa u Tvornici će nastupiti DJ Bombay, izuzetno talentirani indijski glazbenik koji samo tu priliku dolazi u Zagreb.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove album Seven That Spells koji zatvara trilogiju “The Death And Resurrection Of Krautrock”? glasi: “Omega”. Po dvije ulaznice dobili su Vedran Bolić i Tajana Pavičević. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X