Snima se sitcom ‘How I Met Your Father’

Iza ovog spin-offa poznate serije ‘How I Met Your Mother’ stoji izvršni producenti i scenaristi serije ‘This Is Us’, ovogodišnjeg velikog hita, Isaac Aptaker i Elizabeth Berger. U seriji se neće pojaviti nijedan od likova iz originalne serije.

U spin-off-u se neće pojaviti niti jedan lik iz serije 'How I Met Your Mother'
U spin-off-u se neće pojaviti niti jedan lik iz serije ‘How I Met Your Mother’

Na seriji će raditi i autori “How I Met Your Mother”, Carter Bays i Craig Thomas, koji će u ovom projektu biti producenti.

Originalni se sitcom emitirao čak devet sezona, a posljednja je završila 2014. godine. Nakon mnoštva političkih nekorektnosti koje su joj, uz brojne intertekstualne reference, bile jedan od zaštitnih znakova, hit serija je u siječnju 2014. godine došla pod paljbu javnosti zbog rasizma.

Naime, u epizodi pod imenom “Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra” glavni su glumci igrali zvijezde kung-fu filmova, koristeći pritom yellowface. Publika ovo nije shvatila dobrohotno, te su uslijedile kritike po Twitteru s hashtagom “#HowIMetYourRacism”.

Autor serije Bays tom se prilikom ispričao na Twitteru na nehotičnoj uvredi koja je trebala biti tek posveta njegove lJubavi prema kung-fu filmovima, no serija nakon toga ipak više nije vratila prijašnju popularnost, te je iste godine završila s emitiranjem.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X