Podijelili smo ulaznice za koncert Son Lux u Tvornici kulture

Američki alternativni synth-rock bend Son Lux prvi put stiže u Hrvatsku, a nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 7. listopada ove godine. Bend krilima novog albuma ‘Brighter Wounds’ objavljenog u veljači ove godine. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

  • 7
    Shares
Son Lux (Foto: Alix Spence)

Son Lux je projekt odličnog Ryana Lotta pokrenut 2008. godine objavom albuma “At War with Walls & Mazes”. Već onda je pokupio sjajne kritike, a Lott je prvi album i sljedeća dva objavio samostalno, dok je četvrti album snimio s bendom. Pridružili su mu se Rafiq Bhatia i Ian Chang te su 2015. godine objavili “Bones”, a u istoj postavi djeluju do danas. U veljači ove godine objavljen je album “Brighter Wounds”, popraćen samo riječima hvale, a kritičari su istaknuli kako se radi o albumu koji je veliki korak naprijed za bend, ali i za samog Ryana Lotta. Lott je dosad surađivao s brojnim kolegama među kojima je i popularna Lorde, a svjetski glazbeni časopisi su njegove singlove i albume svrstali u sam vrh top lista.

Ulaznice su u prodaju od u četvrtak 26. travnja, a moći ćete ih nabaviti po cijeni od 60 kuna do 1. lipnja ove godine. Nakon 1. lipnja cijena karte bit će 70 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 90 kuna.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13 i www.entrio.hr.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Son Luxa? glasi: “Brighter Wounds”. Po dvije ulaznice su dobile Ana Tekić i Ana Marjanović. Dobitnice ulaznice mogu podići prije koncerta.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh