Podijelili smo ulaznice za koncert Svadbasa u Gjuri 2

Zasigurno jedan od najboljih art rock bendova na ovim prostorima, zagrebački bend Svadbas u srijedu 20. ožujka, s početkom u 21 sat održati će koncert u kultnom zagrebačkom klubu Gjuro 2. Podijelili smo 2×2 ulaznice.

Svadbas (Foto: Nino Šolić)

Ovaj poznati bend čije glazbeno putovanje traje gotovo punih 30 godina svoj jedinstveni glazbeni izričaj iskazali su, osim u primarnoj djelatnosti, i kroz filmsku i kazališnu glazbu.
Prvi koncert nakon skoro godinu dana, i to u intimnom ozračju kluba Gjuro 2 zasigurno će razveseliti mnoge uši željne kvalitetnog rock zvuka i dobre zabave.

Svadbas je bend kojeg utjelovljuju vrsni glazbeni producenti Pavle Miholjević i Jura Ferina, Ljubica Gurdulić (vokal), Ana Maria Ocvirk (udaraljke i prateći vokal), Marko Kalčić (bas gitara) te Bojan Gaćina (bubnjar). Od nastanka benda davne 1994. godine, do danas Svadbas su svojom glazbom ‘obojali’ 4 studijska albuma, 8 albuma filmske glazbe, veliki broj kazališnih predstava i osvojili mnoge prestižne glazbene nagrade, a razlog za sva ova velika postignuća možete doživjeti i vi dolaskom u klub Gjuro 2 u srijedu 20. ožujka.

Početak koncerta: 21 sat.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album grupe Svadbas? glasi “Još”, a po dvije ulaznice su osvojile Ana Janeković i Zrinka Kolarić. Ulaznice se podižu na ulasku u klub.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X