Podijelili smo ulaznice za koncert Svadbasa u Gjuri 2

Zasigurno jedan od najboljih art rock bendova na ovim prostorima, zagrebački bend Svadbas u srijedu 20. ožujka, s početkom u 21 sat održati će koncert u kultnom zagrebačkom klubu Gjuro 2. Podijelili smo 2×2 ulaznice.

Svadbas (Foto: Nino Šolić)

Ovaj poznati bend čije glazbeno putovanje traje gotovo punih 30 godina svoj jedinstveni glazbeni izričaj iskazali su, osim u primarnoj djelatnosti, i kroz filmsku i kazališnu glazbu.
Prvi koncert nakon skoro godinu dana, i to u intimnom ozračju kluba Gjuro 2 zasigurno će razveseliti mnoge uši željne kvalitetnog rock zvuka i dobre zabave.

Svadbas je bend kojeg utjelovljuju vrsni glazbeni producenti Pavle Miholjević i Jura Ferina, Ljubica Gurdulić (vokal), Ana Maria Ocvirk (udaraljke i prateći vokal), Marko Kalčić (bas gitara) te Bojan Gaćina (bubnjar). Od nastanka benda davne 1994. godine, do danas Svadbas su svojom glazbom ‘obojali’ 4 studijska albuma, 8 albuma filmske glazbe, veliki broj kazališnih predstava i osvojili mnoge prestižne glazbene nagrade, a razlog za sva ova velika postignuća možete doživjeti i vi dolaskom u klub Gjuro 2 u srijedu 20. ožujka.

Početak koncerta: 21 sat.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album grupe Svadbas? glasi “Još”, a po dvije ulaznice su osvojile Ana Janeković i Zrinka Kolarić. Ulaznice se podižu na ulasku u klub.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X