Podijelili smo ulaznice za koncert Svemirka u Tvornici kulture

Grupa Svemirko koncertno će promovirati svoj treći studijski album ‘Skalamerija’ u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 23. listopada. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

  •  
  •  
Svemirko (Foto: promo)

Treći Svemirkov studijski album, “Skalamerija”, završni je dio “-ija” trilogije. Drugačiji, vještiji i progresivniji od prethodnika “Tunguzija” i “Vanilija” dostojan je završetak diskografskih akcija pokrenutih još 2017. koje su od grupe učinile jednog od najvažnijih novih izvođača na nivou čitave regije.

Skalamerija, sklepana gomila predmeta koja bi trebala imati neku svrhu, upravo je savršen naziv za Svemirkov treći album. Devet pjesama nastajale su tijekom 2020. godine, snimane i producirane u zagrebačkom muzičkom studiju Minus1, u vlasništvu etikete više manje zauvijek. Kao zbirka pjesama, “Skalamerija” je sastavljena od raznih muzičkih elemenata, žanrova i filozofija, a protkana je dobro već poznatom umjetnošću estetski vrijednog izražavanja u stihu, onakvog kakvim se samo Svemirko zna izražavati. Naposlijetku, sigurno je jedino to da je baš ovaj album najbolje autorsko djelo Marka Vukovića, glavnog i kreativnog uma benda. Prvi singl bila je pjesma „Dok ja spavam“ čiji videospot je zajedničko djelo Vide Žagar, Tee Sorko i samog benda.

Album „Skalamerija“ i ostala izdanja Svemirka mogu se kupiti i slušati na Bandcamp profilu benda, kao i na svim vodećim streaming servisima.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn i mogu se kupiti online preko CoreEvents sustava. Fizička pretprodaja će uskoro krenuti u Drito baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 90 kn.

Na ulazu je potrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju Covid-19 u zadnjih šest mjeseci.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album Svemirka? glasi “Skalamerija”. Po dvije ulaznice dobile su Ana Slišković i Nora Reić. Dobitnice ulaznice čekaju u Tvornici pred početak koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X