Turbo Trans Turisti izbacili novi video spot ‘Sreća je’

Beogradski bend Turbo Trans Turisti (nekad znan kao Turisti) nastavlja sa objavljivanjem i promocijom prvog EP ‘Ništa…’ sa novim spotom za pjesmu ‘Sreća Je’.

Turbo Trans Turisti (Foto: promo)

Turbo Trans Turisti ne skidaju nogu s gasa.  Tek što su izvršili napad na čula pjesmama “Šimpanza” (ne zaboravimo alternativnu verziju iste pjesme pod nazivom “Javi se”) i „Ništa Nije Strašno“, izbacili su i treću pjesmu sa EP-ija “Ništa…”.

Spot je drugačiji od prethodna dva. Vraća sjećanja na “Digitalno doba”. Tubo Trans Turisti potrudili su se da osećaj sreće dočaraju produkcijom i davanjem većeg prostora ženskom vokalu koji pripada Ani Janković, a koja je učesnik u djelima braće Mijušković još od samog početka kad su se zvali Turisti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X