Podijelili smo ulaznice za koncert The Dire Straits Experience

The Dire Straits Experience će 24. listopada u KC Dražena Petrovića oživjeti glazbu Dire Straitsa povodom četrdesete obljetnice od osnutka benda. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

The Dire Straits Experience u Zagrebu
The Dire Straits Experience u Zagrebu

Bend, koji je na turneji već tri godine, osvojio je srca publike i prizvao davno izgubljena sjećanja kada su “Sultans Of Swing”, “Brothers In Arms” i “Money For Nothing” rušili sve rekorde slušanosti u svijetu i stvarali nove standarde u glazbi.

Prije 40 godina osnovan je slavni bend, a danas, Chris White, koji je postao onaj prepoznatljivi zvuk saksofona u Dire Straitsima pokrenuo je projekt koji rasprodaje dvorane diljem svijeta. Od Finske do Australije, koncerti The Dire Straits Experience su rasprodani, a publika oduševljena. Njihova popularnost ne čudi kada su Dire Straits prodali preko 120 milijuna albuma, a svakim danom prodaja raste jer mlađa publika otkriva njihovu glazbu i pridružuje se vojsci fanova diljem svijeta.

Ovaj će koncert biti jedini u regiji i jedinstvena prilika da se poslušaju majstori na djelu jer osim Chrisa Whitea kao headlinera, u ovom su projektu okupljeni redom vrhunski glazbenici: Terence Reis koji je kao vokal i gitarist osvojio publiku; Chris Whitten na bubnjevima koji je s Dire Straits nastupao na njihovoj 18 mjeseci dugoj turneji “On Every Street”, Tim Walters , slavni britanski gitarist poznat po svojoj virtuoznosti, Simon Carter na klavijaturama koji je svojedobno nastupao s Jamiroquaiem i Craig Davidom, te se iskazao u mjuziklima na West Endu, Danny Schogger također na klavijaturama i Paul Geary na bas gitari.

Prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr. Cijene: VIP PARTER 290 kn, PARTER 240 kn, ZELENA TRIBINA 200 kn, CRVENA/PLAVA TRIBINA 250 kn, LOŽA 290 kn / 230 kn.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Tko svira saksofon u The Dire Straits Experience? glasi: Chris White. Po dvije ulaznice dobile su Dijana Grdić i Dubravka Lubina. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u dvoranu prije koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X