Podijelili smo ulaznice za koncert The Dire Straits Experience

The Dire Straits Experience će 24. listopada u KC Dražena Petrovića oživjeti glazbu Dire Straitsa povodom četrdesete obljetnice od osnutka benda. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

The Dire Straits Experience u Zagrebu
The Dire Straits Experience u Zagrebu

Bend, koji je na turneji već tri godine, osvojio je srca publike i prizvao davno izgubljena sjećanja kada su “Sultans Of Swing”, “Brothers In Arms” i “Money For Nothing” rušili sve rekorde slušanosti u svijetu i stvarali nove standarde u glazbi.

Prije 40 godina osnovan je slavni bend, a danas, Chris White, koji je postao onaj prepoznatljivi zvuk saksofona u Dire Straitsima pokrenuo je projekt koji rasprodaje dvorane diljem svijeta. Od Finske do Australije, koncerti The Dire Straits Experience su rasprodani, a publika oduševljena. Njihova popularnost ne čudi kada su Dire Straits prodali preko 120 milijuna albuma, a svakim danom prodaja raste jer mlađa publika otkriva njihovu glazbu i pridružuje se vojsci fanova diljem svijeta.

Ovaj će koncert biti jedini u regiji i jedinstvena prilika da se poslušaju majstori na djelu jer osim Chrisa Whitea kao headlinera, u ovom su projektu okupljeni redom vrhunski glazbenici: Terence Reis koji je kao vokal i gitarist osvojio publiku; Chris Whitten na bubnjevima koji je s Dire Straits nastupao na njihovoj 18 mjeseci dugoj turneji “On Every Street”, Tim Walters , slavni britanski gitarist poznat po svojoj virtuoznosti, Simon Carter na klavijaturama koji je svojedobno nastupao s Jamiroquaiem i Craig Davidom, te se iskazao u mjuziklima na West Endu, Danny Schogger također na klavijaturama i Paul Geary na bas gitari.

Prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr. Cijene: VIP PARTER 290 kn, PARTER 240 kn, ZELENA TRIBINA 200 kn, CRVENA/PLAVA TRIBINA 250 kn, LOŽA 290 kn / 230 kn.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Tko svira saksofon u The Dire Straits Experience? glasi: Chris White. Po dvije ulaznice dobile su Dijana Grdić i Dubravka Lubina. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u dvoranu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X