Tko ide na koncert The Pussywarmersa i Rékae

Izuzetno autentični zvuk The Pussywarmersa i Rékae upakiran u garage egezkuciju neobična je mješavina europskih tradicionalnih žanrova poput polke, valcera i tarantele s onim vaneuropskim kao što su blues, trash blues, psychedelic punk, dixieland, jazz iz doba prohibicije, swing, tango, klezmer jazz i ciganska muzika. Koncert će se održati 7. veljače u Vintage Industrial Baru. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

The Pussywarmers & Réka

The Pussywarmers neobično poseban band formiran je prije osam godina u talijanskom dijelu Švicarske. Prva dva albuma “My Pussy Belongs To Daddy” iz 2009. te “The Chronicals of The Pussywarmers” objavili su za vodeću europsku garage etiketu Voodoo Rhythm.

Naoružani trubom, banjom, klavijaturama, harmonikom, kontrabasom, trombonom, mandolinom, harmonikom gitarama iz dobar prije Drugog. svjetskog rata i ostalim glazbenim aresenalom ovaj ‘ mali cirkus frikova’ svirao je na šarolikom broju mjesta i prigoda: od vjenčanja do sporovoda, od klubova, skijališta, festivala, pabova, muzeja, javnih wc-a, željeznica, pothodnika, a sada je na red došao Vintage Industrial Bar gdje će 7. veljače nastupiti u pratnji talentirane i karizmatične mađarske cabaret/jazz umjetnice Réka Csiszér koja se bendu priključila prije dvije godine.

Izuzetno autentični zvuk The Pussywarmersa i Rékae upakiran u garage egezkuciju neobična je mješavina europskih tradicionalnih žanrova poput polke, valcera i tarantele s onim vaneuropskim kao što su blues, trash blues, psychedelic punk, dixieland, jazz iz doba prohibicije, swing, tango, klezmer jazz i ciganska muzika.

Tik pred koncertu u Vintageu, bend će, sada i službeno preimenovan u The Pussywarmers & Réka, objaviti treći album ”I Saw Them Leaving” za Wild Honey Records. Riječ je o sjajnoj melankoličnoj ploči kojoj se pored ranije spomenutih žanrova može prepoznati i dreamy-pop, izvjesna doza psychedelic popa, ali i primjetan homage sastavu The Velvet Underground.

No, kako The Pussywarmers & Reka – taj neobičan glazbeni kolaž– stvarno zvuči ne propustite pogledati i poslušati u petak 7. veljače u Vintage Industrial Baru.

Ulaz na koncert je 20 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Iz koje zemlje dolaze The Pussywarmers? glasi: Iz Švicarske. Po dvije ulaznice su dobili Morena Župan i Marin Tomić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u klub.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X