Podijelili smo ulaznice za koncert Zole Jesus

Jedno od značajnijih imena svjetske indie scene, amerikanka ruskih korijena Zola Jesus dolazi u Zagreb. Podijelili smo 2×1 ulaznicu!

Zola Jesus (Foto: Wikipedia)

Svoj premijerni hrvatski nastup održati će u petak 6. travnja, u Malom pogonu Tvornice Kulture. Talentirana 22-godišnja umjetnica s već nekoliko izdanja iza sebe, kritiku i fanove osvajala je s nekoliko najavnih EP izdanja, da bi ju prošlogodišnji album ”Conatus” definitivno pogurao na naslovne stranice. Kroz svoje showcase mini evente posebno ju je promovirao veliki Pitchfork, a finalni proboj dogodio se na takvom jednom nastupu na SXSW festivalu u Austinu.
Zola Jesus i njezin zvuk često su uspoređivali s Kate Bush, Lisom Gerrard (Dead Can Dance), Joy Division i Florence Welch, a na novim snimkama do kraja ja razvila vlastiti stil, koji je u konačnici sjajan hibrid elektronike, indie, gothic i pop utjecaja. Na svoje turneje kao predgrupu do sada su ju zvali među ostalima i Fever Ray i The XX.

S punim bandom iza sebe i u brzom naletu prema vrhu scene, Zola Jesus dolazi u Zagreb u trenutku kada je prati ogroman globalni hype, što je rijetkost u našoj koncertnoj ponudi.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi će 90 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zvao prvi album Zole Jesus? glasi  The Spoils, a ulaznice su dobili: Draga Komparak i Hrvoje Spudić. Ugodan provod!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X