Podijelili smo ulaznice za ‘Punk Cabaret’ Stanislava Kovačića u ZKM-u

U ponedjeljak 20. siječnja će čelist Stanislav Kovačić u ZKM-u uživo predstaviti svoj hvaljeni studijski album ‘Punk Cabaret’, čije pjesme je otpjevalo više od 30 glumačkih imena. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

‘Punk Cabaret’ u ZKM-u

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj solo album “Punk Cabaret”, svestrani umjetnik Stanislav Kovačić svoju glazbenu priču će predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave – 20. siječnja 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZKM.

Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću – Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan “Punk Cabaret” album. Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme “Ferma Dobre” (otpjevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i “Je l’ se tebi sviđa” (otpjevali: Rene Bitorajac, Jan Krešekeš, Judita Franković, Tomfa).

Album „Punk Cabaret“ po svojoj objavi je ostvario vrlo pozitivne osvrte cijenjenih domaćih glazbenih kritičara, a izdanje se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda ponajboljih domaćih albuma u 2019. Ovo će biti iznimna prilika čuti kako “Punk Cabaret” zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju – na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno – glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji od petka, 10. siječnja, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kn.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove solo album Stanislava Kovačića? glasi: “Punk Cabaret”. Po dvije ulaznice dobile su Božica Matasić i Tatjana Potkonjak. Dobitnice ulaznice čekaju na blagajni kazališta prije početka nastupa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X