Podijelili smo ulaznice za ‘Punk Cabaret’ Stanislava Kovačića u ZKM-u

U ponedjeljak 20. siječnja će čelist Stanislav Kovačić u ZKM-u uživo predstaviti svoj hvaljeni studijski album ‘Punk Cabaret’, čije pjesme je otpjevalo više od 30 glumačkih imena. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

‘Punk Cabaret’ u ZKM-u

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj solo album “Punk Cabaret”, svestrani umjetnik Stanislav Kovačić svoju glazbenu priču će predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave – 20. siječnja 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZKM.

Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću – Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan “Punk Cabaret” album. Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme “Ferma Dobre” (otpjevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i “Je l’ se tebi sviđa” (otpjevali: Rene Bitorajac, Jan Krešekeš, Judita Franković, Tomfa).

Album „Punk Cabaret“ po svojoj objavi je ostvario vrlo pozitivne osvrte cijenjenih domaćih glazbenih kritičara, a izdanje se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda ponajboljih domaćih albuma u 2019. Ovo će biti iznimna prilika čuti kako “Punk Cabaret” zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju – na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno – glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji od petka, 10. siječnja, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kn.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove solo album Stanislava Kovačića? glasi: “Punk Cabaret”. Po dvije ulaznice dobile su Božica Matasić i Tatjana Potkonjak. Dobitnice ulaznice čekaju na blagajni kazališta prije početka nastupa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X