Podijelili smo ulaznice za Veliku rock eksploziju u Zagrebu!

Od 20. do 22. listopada na rasporedu je četvrto izdanje Velike rock eksplozije, ‘velikog’ promocijskog koncerta ‘malih’ bendova, koja četvrtu godinu u nizu nudi presjek kvalitetnih glazbenih autorskih noviteta na hrvatskoj rock sceni i uporno širi čestice interesa za mlade, nove i manje poznate bendove.

Nan Deska?!

Velika rock eksplozija #4 odjeknut će ove godine triput. Dva puta u Močvari i jednom u Sax!-u. Upozoravaju se građani da će detonacije trajati od četvrtka 20. listopada u 21 sat, pa sve do subote 22. listopada do 2 sata iza ponoći.

Ravno do dna je podijelio pet puta po dvije (5 x 2) ulaznice za prva dva dana, dakle za četvrtak, 20. listopada te petak, 21. listopada (ulaznice za subotu, treći dan festivala, već su rasprodane!). Da ne bi bilo zabune, ukupno je to 20 ulaznica, ali su dva dana i (u ovom slučaju) sretnice će dobiti po dvije ulaznice za prva dva dana. Dakle imaju rezervirane izlaske dva dana za redom.

Pošto su pravila jasna, evo imena: Maja Valentić, Mirna Smojver, Ana Janeković, Marija Pešorda i Nina Špoljarević.

Čestitamo i obavještavamo poštovane dame  da osobne iskaznice imaju sa sobom obje večeri i naravno pratnju po volji.

Od prošle godine, Velika rock eksplozija narasla je za jedan dan i prerasla u ozbiljan trodnevni festival na kojem će nastupiti ukupno 14 isključivo domaćih izvođača iz šest gradova. Kao i prošlih godina, VRE će biti odličan presjek najboljih novih bendova protekle sezone, kao i događaj koji će predstaviti neke nove glazbene snage.

Kao i u tri prethodna listopadska praska, ovogodišnju Veliku rock eksploziju otvara nešto potpuno novo: zagrebački alter rock kvartet Two Faces of Gala koji će tom prilikom predstaviti svoj upravo objavljeni EP “Dva lica Gale”. U prodaji se nalazi kompilacija s po jednom skladbom svih sudionika festivala podebljana s dodatnih sedam probranih „hitova“ s prošlih eksplozija. Od ukupno 20 pjesama, na kompilaciji će se naći čak sedam novih, do sada neobjavljenih pjesama.

Kao i prošle godine, prvih 200 posjetitelja svakog festivalskog dana ovogodišnje Eksplozije dobit će na poklon CD kompilaciju “VELIKA ROCK EKSPLOZIJA #4” s 20 pjesama eksplozivnih domaćih izvođača.

KOMPLETAN PROGRAM FESTIVALA:

Četvrtak – 20.10.2011. – Močvara
IVAN VRAGOLOVICH BAND (Slavonski Brod)
MARKIZ (Zagreb)
SPUŠTENE ROLETE (Zagreb)
MJUZIKL (Zagreb)
TWO FACES OF GALA (Zagreb)

Petak – 21.10.2011. – Močvara
KOPITO (Vis)
GOLEM (Split-Zagreb-Pula)
NAN DESKA?! (Zagreb)
RADIO AKTIV (Pula) /ovogodišnji pobjednici HGF-a/
DARKVUD (Sinj)

Subota – 22.10.2011. – Sax!

LOTUS (Zagreb)
REPLICA /acoustic/ (Zagreb)
MJUZIKL /acoustic/ (Zagreb)
SARA RENAR (Zagreb)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X