Disciplin A Kitschme ima novi singl ‘Reci ruke u vis!’

Disciplin A Kitschme objavila je spot ‘Reci ruke u vis!’ za singl s aktualnog albuma ‘Opet.’ koji će koncertno promovirati 29. travnja u riječkom Pogonu kulture te 30. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Disciplin A Kitschme
Disciplin A Kitschme

Dušan Kojić Koja, frontmen Discipline ističe da je “Reci ruke u vis!” izabrana za spot jer je “zarazni hit veselog i plesnog ritma, uz koji se ukazuje na mogući odnos spram svakodnevice, prepune zamki koje treba zaobići”. Radnju je Koja sažeo u dvije rečenice: “Spot sadrži detalje konfrontacije jedne neuobičajene rock grupe i drona, koja ih neprekidno uznemirava. Pojavljuje se zaštitnik benda koji plovi iznad Beograda u svom balonu i stvar se rješava happy endom, u duhu “Uradi sam trash-estetike”. Video je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, u video produkciji Kulturnog centra “Baraka”. Drone instruktor je bio Andrej Srećković, a režiser i montažer Crni Zub.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TU0l_7dSSKA[/youtube]

Furiozna rock četvorka na hrvatskom mini touru će proći kroz cijelu karijeru, ali najjači naglasak staviti na aktualan album “Opet.” koji bilježi samo odlične kritike.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X