Ines Tričković nastupila u Carnegie Hallu

Jazzistica Ines Tričković koja se u domaćim okvirima predstavila albumom ‘Runjić In Blue’ odlaskom iz Hrvatske počela je ostvarivati značajna gostovanja, jedno od njih bilo je u legendarnom Carnegie Hallu u New Yorku.

Ines Tričković u Carnegie Hallu
Ines Tričković u Carnegie Hallu

“Dojmovi su se slegli, i zaista je čudesan osjećaj nastupati na tako poznatoj i veličanstvenoj bini sa nekim od najboljih svjetskih jazz glazbenika. sada slijedi organizacija daljnjih koncerata i svjetske turneje”, izjavila je Ines Tričković za Ravno do dna.

Ines Tričković u Carnegie Hallu
Ines Tričković u Carnegie Hallu

Pjevačici se već danima javljaju ljudi sa lijepim komentarima. Bend s kojim je nastupila činili su Julian Shore (klavir), Gilad Hekselman (gitara), Shin Sakaino (kontrabas), Marion Ross (truba), Brian Girley (saxofon) i Marcus Gilmore (bubnjevi).

Koncert je organizirao New York Artist Management-NYAM, dok su na repertoaru bile autorske pjesme s novog albuma Ines Tričković “Tales of Quiet Lands and other Stories”, te nekoliko obrada klasičnog komada od Erik Satiea, Gnossienne no.1, te standardni komadi velike američke pjesmarice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X