Ines Tričković nastupila u Carnegie Hallu

Jazzistica Ines Tričković koja se u domaćim okvirima predstavila albumom ‘Runjić In Blue’ odlaskom iz Hrvatske počela je ostvarivati značajna gostovanja, jedno od njih bilo je u legendarnom Carnegie Hallu u New Yorku.

Ines Tričković u Carnegie Hallu
Ines Tričković u Carnegie Hallu

“Dojmovi su se slegli, i zaista je čudesan osjećaj nastupati na tako poznatoj i veličanstvenoj bini sa nekim od najboljih svjetskih jazz glazbenika. sada slijedi organizacija daljnjih koncerata i svjetske turneje”, izjavila je Ines Tričković za Ravno do dna.

Ines Tričković u Carnegie Hallu
Ines Tričković u Carnegie Hallu

Pjevačici se već danima javljaju ljudi sa lijepim komentarima. Bend s kojim je nastupila činili su Julian Shore (klavir), Gilad Hekselman (gitara), Shin Sakaino (kontrabas), Marion Ross (truba), Brian Girley (saxofon) i Marcus Gilmore (bubnjevi).

Koncert je organizirao New York Artist Management-NYAM, dok su na repertoaru bile autorske pjesme s novog albuma Ines Tričković “Tales of Quiet Lands and other Stories”, te nekoliko obrada klasičnog komada od Erik Satiea, Gnossienne no.1, te standardni komadi velike američke pjesmarice.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X