Dječaci rasprodali koncerte u Zadru i Splitu

Nakon što su rasprodali prvu nakladu albuma u samo dva dana, riječki i dva zagrebačka koncerta te nastupili kao predgrupa Majkama na rasprodanim Gripama, Dječaci nastavljaju širiti ‘Istinu’ večeras u rasprodanom Maraschino baru u Zadru te 22. prosinca u splitskom Quasimodu. Danas je objavljeno da je u splitskom Quasimodu zbog velikog interesa dodan još jedan koncert i to 23. prosinca.

Dječaci (RDD)

“U četvrtak 22.12. u klubu Quasimodo opet ćemo repat, pet mjeseci nakon našeg zadnjeg koncerta u gradu i prvi koncert nakon izlaska “Istine”. Quasimodo je klub u kojem se najčešće i zateknemo pa nam je i prirodno odabrati ga za prvi koncert nakon izlaska albuma” rekli su Dječaci.

Da su Dječaci postali inspiracija širokoj javnosti dokazuju dva nedavna videa na YouTubeu. U prvom Mario Guberina interpretira pjesmu “Lovrinac” na klaviru, dok je u drugom Dijana Ćurković s Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje napisala rad koji promatra utjecaj engleske glazbene kulture na hrvatsku, i to kroz jezične mehanizme kojima članovi splitskog benda Dječaci izražavaju pripadnost širem hip-hop pokretu.

Saznajte više:  Dječaci u KSET-u – prvi hrvatski trijumvirat

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X