Dječaci rasprodali koncerte u Zadru i Splitu

Nakon što su rasprodali prvu nakladu albuma u samo dva dana, riječki i dva zagrebačka koncerta te nastupili kao predgrupa Majkama na rasprodanim Gripama, Dječaci nastavljaju širiti ‘Istinu’ večeras u rasprodanom Maraschino baru u Zadru te 22. prosinca u splitskom Quasimodu. Danas je objavljeno da je u splitskom Quasimodu zbog velikog interesa dodan još jedan koncert i to 23. prosinca.

Dječaci (RDD)

“U četvrtak 22.12. u klubu Quasimodo opet ćemo repat, pet mjeseci nakon našeg zadnjeg koncerta u gradu i prvi koncert nakon izlaska “Istine”. Quasimodo je klub u kojem se najčešće i zateknemo pa nam je i prirodno odabrati ga za prvi koncert nakon izlaska albuma” rekli su Dječaci.

Da su Dječaci postali inspiracija širokoj javnosti dokazuju dva nedavna videa na YouTubeu. U prvom Mario Guberina interpretira pjesmu “Lovrinac” na klaviru, dok je u drugom Dijana Ćurković s Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje napisala rad koji promatra utjecaj engleske glazbene kulture na hrvatsku, i to kroz jezične mehanizme kojima članovi splitskog benda Dječaci izražavaju pripadnost širem hip-hop pokretu.

Saznajte više:  Dječaci u KSET-u – prvi hrvatski trijumvirat

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X