Dodan još jedan koncert Jarbola na 8. Kontaktu u Beogradu

Jedan Dorćol Platz su rasprodali, a dogovoren je još jedan koncert. Kultna grupa koje se dugo nije moglo čuti uživo obilježit će tako 25. godišnjicu albuma ‘,Dobrodošli’ 23. i 24. ožujka u Beogradu.

Jarboli na 8. Kontaktu u Beogradu

Zbog velikog interesa i rasprodanog koncerta grupe Jarboli najavljenog za 23. ožujka u sklopu Kontakt konferencije, showcasea i festivala, a kao poklon svim gostima najvažnije srpske glazbene konferencije i svim Beograđanima koji bend na samostalnom koncertu nisu bili u prilici vidjeti i čuti punih osam godina, Jarboli, Kontakt i produkcijska kuća Odličan Hrčak će prirediti još jedan punokrvni koncert kultnog beogradskog benda: Jarboli i 24. ožujka 2024. na istom mjestu – u Dorćol Platzu.

Kada se govori o beogradskim bendovima koji su mijenjali lice grada i glazbenih tokova, Jarboli su neizbježni. Povod njihove nove koncertne priče je 25 godina albuma ,,Dobrodošli”. Velike muzičke priče zahtijevaju velike proslave. Zato Jarboli nastupaju i 23. i 24. ožujka 2024. u okviru osmog Kontakta.

Kontakt konferencija, showcase i festival održat će se po osmi put u Beogradu. #Kontakt24 očekuje nas od 21. do 24. ožujka 2024. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija” i promotorske kuće Odličan Hrčak.

#Kontakt24 će ponovo u ožujku Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere glazbenog biznisa. Novo izdanje Kontakta obilježit će koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprijede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X