Dok porota donosi odluku, Johnny Depp nastupio na koncertu Jeffa Becka

Izveli su obrade Johna Lennona, Marvina Gayea i Jimija Hendrixa

Johnny Depp (foto: Wikipedia)

Johnny Depp sinoć je (29. svibnja) bio gost iznenađenja na svirci Jeffa Becka u Sheffieldu, a zajedno su izveli obrade Johna Lennona, Marvina Gayea i Jimija Hendrixa. Tijekom nastupa Depp nije govorio na pozornici, već je samo svirao gitaru s Beckom.

Depp, koji trenutno čeka presudu u suđenju za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, uskočio je u zrakoplov nakon što su u petak (27. svibnja) saslušane završne riječi na sudu, a odluka se očekuje početkom ovog tjedna.

Depp tuži svoju bivšu suprugu Heard za klevetu zbog članka iz 2018. u The Washington Postu, gdje je napisala da je preživjela obiteljsko nasilje. Heard u tekstu nije spomenula Deppa po imenu, iako njegovi odvjetnici tvrde da je lažno implicira da ju je on seksualno i fizički zlostavljao u braku. Heard je podnijela i protutužbu protiv Deppa, tvrdeći da je pokrenuo klevetničku kampanju protiv nje.

Par se upoznao na snimanju filma The Rum Diary iz 2011., a vjenčali su se 2015. Heard je podnijela zahtjev za razvod od Deppa 2016., optužujući ga za fizičko i verbalno zlostavljanje. Depp je odbacio sve optužbe, navodeći da se “ne temelje ni na jednoj vrsti istine”.

Depp je prethodno izgubio tužbu za klevetu protiv The Suna 2020. zbog članka iz travnja 2018. u kojem se spominje kao “mlatitelj žena”. U presudi, sudac g. Justice Nicol rekao je kako smatra da su riječi “u biti istinite”.

Tijekom suđenja, Heard je navodno otpustila svoj tim za odnose s javnošću zbog loše slike u javnosti koja ju je pratila tijekom suđenja. Prema izvoru The New York Posta, Heard je “frustrirana što njezina priča nije ispričana učinkovito”. Očekuju se presude.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X