Dolazi dokumentarac o ‘Sopranosima’

Novi dokumentarac koji nudi uvid u nastanak popularne serije ‘Obitelj Soprano’ premijerno se prikazuje krajem ovog mjeseca.

‘My Dinner With Alan: A Sopranos Session’

“My Dinner With Alan: A Sopranos Session”  trebala bi istražiti mnogima omiljenu TV seriju iz perspektive kritičara i članova glumačke ekipe, a sadržavat će i rijedak intervju s tvorcem Davidom Chaseom.

U film će se moći čuti Alana Sepinwalla i Matta Zollera Seitza, koji su nagrađivanu knjigu “The Sopranos Sessions” napisali u Holsten’su u Bloomfieldu u New Jerseyu, gdje je snimljena posljednja scena serije.

Premijera streaminga, ujedno i prikazivanje samo jedne noći najavljena je za 27. prosinca u 19:00 sati, a uključivat će i dva bonusa: prva je okupljanje ključnih članova glumačke ekipe u restoranu Il Cortile u Maloj Italiji, na koji će glumci tražiti svoje ubijene likove.

Drugi bonus obožavateljima će ponuditi rijedak intervju s kreatorom Davidom Chaseom, podsjećajući na njegova sjećanja iz djetinjstvo u Newarku i njegove planove da Sopranose izvede na veliko platno.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X